MHP Samsun’dan Miting Teşekkürü!

MHP Samsun’dan Miting Teşekkürü!
22.11.2022
A+
A-

Milliyetçi Hareket Partisi Samsun İl Başkanı Abdullah Karapıçak 20 Kasım 2022 Pazar günü Samsun Cumhuriyet Meydanında Samsun merkez olmak suretiyle Giresun, Kastamonu, Ordu, Sinop il teşkilatlarının katılımı, Genel Başkan Devlet Bahçeli’nin hitabı ile gerçekleştirilen “2023’e Doğru: Aday Belli, Karar Net” Temalı Açık Hava Toplantısı sonrasında basın açıklaması yaptı.

MHP Samsun İl Başkanı Karapıçak açıklamasında; “Genel Başkanımız Devlet Bahçeli’nin 1 Kasım’da MHP Grup Toplantısında Samsun Mitinginin tarihini söylediği andan bugüne mesai mefhumu gözetmeden çalıştık. Bu bağlamda 20 Kasım 2022 günü 19 Mayıs 1919 ruhuna uygun bir atmosferde ve Genel Başkanımız Devlet Bahçeli’nin hitabıyla Samsun’a yaraşır bir açık hava toplantısı gerçekleştirildi. Bu tür açık hava toplantıları yerelde ve ülke çapında yapılan siyasetin, yerel deki siyasi çalışmaların, teşkilat çalışmalarının ölçülebilir sonuçlarıdır. Bu bağlamda mitingi, hemşehrilerimizin katılımını, teşkilatlarımızın özverili çalışmasının meyvelerini, karnesini bu çalışmada gördük. Algıladığımız, hissettiğimiz ve gözlemlediğimiz kadarıyla başarılı, heyecanlı ve gurur verici Samsun’a ve şehrin ruhuna uygun bir miting oldu. Elbette bu başarı tek başına bizlerin değildir. Özellikle Giresun, Kastamonu, Ordu, Sinop il-ilçe teşkilatları ile Ülkü Ocakları Genel Merkezimizin ve Ülkü Ocakları Samsun İl Başkanlığımızın emekleri çok büyüktür. Aynı şekilde Samsun İl Teşkilatımız, İlçe Teşkilatlarımız ve Ülkü Ocakları İlçe Başkanlıklarımızın katkıları ve mesai mefhumu gözetmeksizin çalışmaları bu başarıda önemli bir yer tutmaktadır.” dedi.

“2023’e Doğru: Aday Belli, Karar Net” temalı 20 Kasım’da Samsun’da düzenlenen açık hava toplantısı için “Milliyetçi Hareket Partisi’nin ve Cumhur İttifakı’nın Cumhurbaşkanı adayı da Sayın Recep Tayyip Erdoğan’dır.” diyen Karapıçak; “Genel Başkanımız Devlet Bahçeli Dün yaptığı konuşmada ‘Birinci hedefimiz Sayın Cumhurbaşkanımızın, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’nin ikinci döneminde de çok yüksek bir oy oranıyla seçilmesi, başarılı çalışmalarına ara vermeden devam etmesidir.’ demiştir. Samsun’da tüm teşkilatlarımızla bu hedefte çalışacağız. İkinci hedefimiz, Milliyetçi Hareket Partisi’nin milletvekili sayısıyla siyasal destek seviyesini yükseltmek, yıllardır layık olduğumuz hakkımızı milli iradenin oluruyla almaktır. Sonuç olarak arzumuz, Cumhur İttifakı’nın TBMM’de çok güçlü bir temsil imkanına kavuşmasıdır.” dedi.
20 Kasım Samsun Mitingi sonrasında emeği geçen teşkilat ve kişilere de teşekkür eden Karapıçak; “Bu büyük miting için 20 gün boyunda şahsım ve il-ilçe teşkilatımızın yanı sıra bir o kadar çaba gösteren, miting düzenleme heyetinde olan; Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanımız Devlet Bahçeli Beyefendi, Teşkilat İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Semih Yalçın, Genel Başkan Başdanışmanı Eyüp Yıldız, Ülkü Ocakları Genel Başkanımız Ahmet Yiğit Yıldırım, Giresun Kastamonu Ordu Sinop İl Başkanlarımız, katılım sağlayan ve destek veren diğer İl-İlçe Başkanlarımız, KAMU-SEN yönetici ve şube başkanlarımız, TÜRKAV yönetici ve İl Başkanlarımız, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanımız, Samsun İlçe Belediye Başkanlarımız, organizasyona emeği geçen hemşehri ve partililerimize, basın mensubu arkadaşlarımıza teşekkürü bir borç bilirim.” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber