MHP Samsun’da Karapıçak sonrası Kandıra dönemi başladı

MHP Samsun’da Karapıçak sonrası Kandıra dönemi başladı
14.12.2022
A+
A-

Milliyetçi Hareket Partisi Samsun İl Başkanlığı’nda İl Başkanı Abdullah Karapıçak’ın Milletvekilliği Aday Adaylığı için istifası sonrası İl Başkanlığı görevine İl Başkan Yardımcısı olan Osman Kandıra geldi.

Milliyetçi Hareket Partisi Samsun İl Başkanlığı’nda bugün yapılan İl Yönetim Kurulu toplantısında İl Başkanlığı devir teslimi gerçekleştirildi. Yönetim Kurulu üyelerinin hazır bulunduğu toplantıda söz alan Karapıçak Yönetim Kuruluna hitaben yaptığı konuşmada: “Ocak 2019’da tarafıma tevdi edilen bu ulvî görevde gece gündüz demeden yılmadan, partimize ve inandığımız değerlere uygun olarak samimi duygularla çalıştık” dedi. Toplantıda İl Yönetim Kurulu ve Disiplin Kurulu’na teşekkürlerini bildiren Karapıçak; “İl Başkanlığı görevimiz Genel Başkan Yardımcımız Edip Semih Yalçın Bey’in tensipleri, Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’nin talimatlarıyla tarafımıza tebliğ edildiği günden bugüne yaptığımız teşkilat çalışmalarında her zaman desteklerini yanımda hissettiğim siz Yönetim ve Disiplin Kuruluna, bu vesile ile İlçe Başkanları ve Yöneticilerine, Ülkü Ocakları İl Başkanımız ve Yönetim Kurulu’na, Ülkücü Kuruluşlarımıza, dava arkadaşlarıma ve partililerimize teşekkürü bir borç bilirim” dedi.

Görevde kaldığı sürece yönelik de bir konuşma yapan Karapıçak; “İnsanlar onurlarıyla yaşar, yaptıklarıyla anılırlar. Ülkücü Milliyetçi camiada iki ayrı dönemde birçok kademede görev yapmış, bu dönemlerde İl Başkanlığı gibi ulvî bir görevi yerine getirmiş bir kardeşiniz olarak bugün bu nöbeti Yönetim Kurulumuzdan bir arkadaşımıza devrediyorum. Ne mutlu ki bu İl Yönetimimizden bir arkadaşımız bu görevi üstlendi. Bundan sonraki süreçte şahsımın da başkanı olacak olan Osman Kandıra Başkanımıza başarılar diliyor ve her daim bu teşkilatın, bu kutsal davanın bir neferi olarak son nefesime kadar çalışmaya devam edeceğimi belirtmek istiyorum. Partimize inandığımız değerler doğrultusunda her kademede hizmet bugün şahsımı Milletvekilliği gibi büyük sorumluluklar gerektiren bir göreve aday adayı olma sürecine taşıdı. Dün olduğu gibi bugün de gelecekte de Samsun’a dair özlemlerimizi, heveslerimizi yerine getirmek için partimiz vizyonuyla gerçekleştirme çabasında bir yola çıktık. Bu bağlamda “varız” dedik. Bu arzumuz, bu saygıdeğer görevde hemşehrilerimizle hemhal olarak çalışmaya hazır olduğumuzu Genel Merkezimize ilettik. Parti tüzüğümüz gereği belirli süreçleri yerine getirdik. Bu süreç Genel Merkezimizce uygun görüldü ve bugüne, nöbet değişimi sürecine kadar geldik. Bugünden sonra Partimiz zamanlamalarına ve seçim takvim sürecine bağlı olarak 2023 tarihinde gerçekleştirilecek olan Genel Seçimlerde Samsun’dan Milliyetçi Hareket Partisi Milletvekili Aday Adayı olarak sahada olacağız. Adaylık açıklamamızla Ülkücü bir duruşun gereği olarak irademizi gösterdik. Devamındaki karar Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli ve Genel Merkezimizindir.” dedi.

Konuşmasında 2023 vurgusu da yapan Karapıçak; “Her zaman ve her mekânda milletimizin teminatı olan Milliyetçi Hareket ile birlikte, ülkemizi dünyada ve bölgesinde daha itibarlı bir noktaya taşımak için 2023 vizyonundaki devasa projelerle, milletimize hizmet etmeye devam etmek en büyük arzumuzdur. Bu çerçevede çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber