resim yükle

MHP Samsun Teşkilat Bayramlaşmasında Cumhur İttifakı bir araya geldi

MHP Samsun Teşkilat Bayramlaşmasında Cumhur İttifakı bir araya geldi
19.06.2024
A+
A-

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Samsun İl Teşkilatı, Kurban Bayramı’nın üçüncü gününde düzenlenen bayramlaşma programında bir araya geldi. Şehit Ömer Halis Demir Kongre Salonu’nda gerçekleştirilen etkinlikte, partililer bayramın coşkusunu ve manevi atmosferini birlikte yaşadı. Yoğun katılımın olduğu programda, bir araya gelerek birlik ve beraberlik mesajı verildi.

Yoğun Katılım

Etkinliğe, MHP MYK Üyesi Mustafa Çavuş, MDK Üyesi Ceyhun Çatalsakal, MHP İl Başkanı Burhan Mucur ve İl yöneticileri, Ülkü Ocakları İl Başkanı Gökhan Yaşar ve yöneticileri, Cumhur İttifakı paydaşı AK Parti İl Başkanı Mehmet Köse ve AK Parti İl Yönetim Kurulu Üyeleri ile İlçe Başkanları ve Büyükşehir Belediye Başkanı Halit Doğan, Alaçam Belediye Başkanı Ramazan Özdemir, Asarcık Belediye Başkanı Şerif Kılağuz, İlkadım Belediye Başkanı İhsan Kurnaz, MHP İlçe Başkanları ve İlçe Yöneticileri, Kamu-Sen’e bağlı Sendika başkanları, MHP Meclis Üyeleri katılım sağladı. Yoğun katılım, partililer arasındaki dayanışma ve birlik ruhunu bir kez daha gözler önüne serdi.

Başkan Mucur’dan Birlik Mesajı

Etkinlikte konuşma yapan MHP Samsun İl Başkanı Burhan Mucur, Cumhur İttifakı’nın önemine vurgu yaparak birlik ve beraberlik mesajı verdi. Başkan Mucur, “Bilge Liderimiz Sayın Devlet BAHÇELİ Beyefendinin de dediği gibi; Cumhur İttifakı devam edecektir. Bizde çatlama olmaz. Biz ne kerpiciz ne toprağız, kaya gibi Cumhur İttifakıyız,” dedi. Burhan Mucur, Kurban Bayramı’nın birlik ve beraberliğin pekiştiği önemli günlerden biri olduğunu belirterek, teşkilat olarak her zaman bir arada olmanın önemine dikkat çekti.

Başkan Mucur konuşmasında, “Bugün burada bir araya gelerek bayram sevincini hep birlikte yaşıyoruz. Teşkilat olarak her zaman bir ve beraber olacağız. Bayramlar, bizi birbirimize daha da kenetleyen özel günlerdir. Bu birlik ve beraberliğimiz Cumhur İttifakı ile beraber daha da büyüyerek artacaktır,” ifadelerini kullandı.

SALONA AZERBAYCAN VE FİLİSTİN BAYRAĞI ASILDI

MHP Samsun Teşkilatı’nın bayramlaşma programında, salona Azerbaycan ve Filistin bayrağı asıldı. Bu bayraklar, Türkiye’nin bu iki ülkeye olan tarihi ve kültürel bağlarını, kardeşlik ilişkilerini simgeledi ve Filistin’de yaşanan soykırıma tepki gösterilerek bir an önce savaşın son bulmasını ve Gazze’yi yüzü gülen çocukların şehri, kardeşlerimizin huzur ve güven içinde yaşayacağı bir İslam beldesi olması için gereken neyse yapılması gerektiği belirtildi. Azerbaycan ve Filistin bayraklarının asılması, hem teşkilat üyeleri hem de katılımcılar tarafından büyük bir memnuniyetle karşılandı.

Birlik ve Beraberlik Vurgusu

Etkinlik boyunca, partililer arasında sıcak ve samimi sohbetler gerçekleştirildi. Bayramlaşma programı, yalnızca MHP’liler için değil, aynı zamanda Cumhur İttifakı olarak birlikte yol yürüdükleri AK Partililer için de önemli bir buluşma noktası oldu.

MHP Samsun İl Teşkilatının düzenlediği bu bayramlaşma programı, partililer arasındaki dayanışma ruhunu güçlendirirken, yerel düzeyde daha güçlü bir Türkiye için birlikte çalışma azmi vurgulandı. Cumhur İttifakı’nın Samsun’daki sağlam temellerini bir kez daha gözler önüne serdi.

Bayramlaşma programında, teşkilat üyeleri ve katılımcılar gelecek döneme dair umut ve beklentilerini paylaştılar. Etkinlik, birlik ve beraberlik içinde hareket etmenin önemini bir kez daha hatırlatarak sona erdi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.