MHP Samsun İl Başkanlığında Bayramlaşma

05.07.2016
A+
A-

MHP Samsun İl Başkanlığı, Ramazan Bayramı nedeniyle parti il binasında biraraya geldi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Samsun İl Başkanlığı, Ramazan bayramı nedeniyle düzenlediği bayramlaşma töreninde biraraya geldi. Yoğun katılımın sağlandığı bayramlaşmaya MHP Samsun Milletvekili Erhan Usta, MHP Samsun eski Milletvekili Hüseyin Edis, Ülkü Ocakları Samsun İl Başkanı Hüseyin Kürşat Geze, İlkadım Belediyesi eski başkanı Necattin Demirtaş, MHP ilçe başkanları, Ülkü Ocakları eski il başkanları, eski il ve ilçe yöneticileri ve milletvekili adayları ile çok sayıda partili katıldı.

Birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularının en samimi olarak hissedildiği, maneviyatın en yükseklere ulaştığı bayramlardan biri olan Mübarek Ramazan Bayramını uhteviyatına uygun olarak kutladıklarını ifade eden MHP Samsun İl Başkanı Taner Tekin, “Bugün burada birlik ve beraberliği çok iyi görebildiğimiz ve gösterebildiğimiz bir bayramlaşma yaşıyoruz. Biz bir aileyiz ve bugün ailecek bayramımızı kutluyoruz. Türkmendağında, Telaferde,Süleymaniye’de, Musul’da,Kerkük’de, Filistin’de, Çeçenistan’da, Doğu Türkistan’da,Kırım’da, Karabağ’da,Balkan’larda,Saraybosna’da ve Dünyanın her bir köşesinde zulüm gören soydaşlarımızın ve din kardeşlerimizinde Bayramı Bayram gibi kutlayabilecekleri günlere biran evvel kavuşmalarını Yüce Allah’tan niyaz ediyorum” dedi.

DSC03390 DSC03364 DSC03323 4 (1) DSC03406 DSC03406

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber