MHP Samsun İl Başkanı Taner Tekin: Tüm ilçelerimize MHP Sancağını Dikmek İçin Çalışcağız

MHP Samsun İl Başkanı Taner Tekin, “Tüm ilçelerimizin burçlarına MHP sancağını dikmek için çalışcağız” dedi.

29.12.2016
A+
A-

MHP Samsun İl Başkanı Taner Tekin, “Tüm ilçelerimizin burçlarına MHP sancağını dikmek için çalışcağız” dedi.
Doğu, Güney ve Batı İlçeleri İstişare toplantılarını tamamlayan MHP Samsun İl Başkanlığı son olarak merkez ilçe başkanları istişare toplantısını Atakum’da gerçekleştirdi. MHP Samsun İl Başkanı Taner Tekin başkanlığında, MHP Atakum İlçe Başkanlığı ev sahipliğinde Hoşkadem Restorant’ta düzenlenen istişare toplanısına Ülkü Ocakları İl Başkanı Yalçın Altıntaş, MHP Samsun İl Kadın Kolları Başkanı Yüksel Ünal, MHP İlkadım, Canik, Tekkeköy ve Atakum ilçe başkanları ile yöneticileri katıldı.

mhp-samsun-il-baskani-taner-tekin-tum-ilcelerimize-mhp-sancagini-dikmek-icin-caliscagiz
İl yönetimininde hazır bulunduğu toplantıda konuşan Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Samsun İl Başkanı Taner Tekin, birlik ve beraberlik olgusuna dikkat çekerek “İli, ilçesi, kadın kolları ve ülkü ocaklarıyla kısa sürede bir ve bütün olmayı bize nasip eden yüce Allah’a şükürler olsun. Bu konuda benimle beraber yola çıkan ve desteğini her daim esirgemeyen tüm ülküdaşlarıma sonsuz teşekkür ediyorum. Biz böyle bir ve beraber olduğumuz sürece Samsun’un her ilçesinin burçlarında MHP sancağı Allah’ın izniyle dalgalanacaktır” dedi.,
Ülke genelinde yaşanan olaylara değinen MHP Samsun İl Başkanı Taner Tekin, “Türkiye Cumhuriyeti devletinde bugün yaşananları biliyoruz ve maalesef üzülerek izliyoruz. 15 yıldır ülkemiz bir iktidar tarafından yönetiliyor ve bu süreç içerisinde her türlü uyarılarımıza ve engellemelerimize rağmen yine aynı iktidar tarafından ülkemiz bir uçuruma doğru sürüklenmektedir. Ülkemiz, kürt açılımı, demokratik açılım, çözüm süreci, barış süreci gibi isimlerin verildiği süreçler neticesinde bugün terör saldırıları ile karşı karşıya kalmıştır. Ülkemiz bugün PKK, IŞID, DHKP-C, FETÖ gibi değişik terör örgütlerinin kuşatması altındadır. Ülkemiz bu durumda iken ‘Önce devletim ve milletim sonra partim’ diyen bir siyasi partinin mensupları olarak ‘Hükümet gitsin’de kim gelirse gelsin’ diyecek değiliz. Elbette yine hatalarını söyleceğiz, muhalefet yapacağız ve eleştireceğiz. Ancak bugün yapılan terörle mücadele konusunda ise verilen mücadeleyi desteklemekten başka çaremiz yoktur. Biz inanıyoruz ki ülkemizde bu birlik ve beraberlik olgusu olduğu sürece, Türk Milleti devletinin yanında dim dik durduğu sürece kimse Türkiye Cumhuriyet’ini yıkamayacak, bölemeyecek, parçalayamayacak ve diz çöktüremeyecektir. Bugün gelinen noktadan ve yaşanan bazı olaylardan ise ders çıkarmamız gerektiğini ise asla unutmamalıyız” dedi.
Toplantıda Samsun’un sorunlarını da masaya yatıran MHP Samsun İl Başkanı Taner Tekin, sözlerine şöyle devam etti; “Biliyorsunuz ki, Samsun’un 16 ilçesi ve büyükşehir belediyesi iktidar partisinin mensubu olan belediye başkanları tarafından yönetiliyor. Hatta bazı belediye başkanları 2. veya 3. dönem görev süresi içerisindeler. İlçe başkanları toplantılarımızı yaparken hemen hemen her ilçeye gittiğimizde ise bazı incelemelerde bulundum.

İlçelerimizde ki hizmet eksikliği o kadar belli durumdaki, bazı mahallelerde sokak lambası yanmıyor, bazı mahallelerinin sokakları köstebek yuvası haline gelmiş olmasına rağmen müdahale bile edilmiyor. İş sahası olmadığı için gençler ya internet kafelerde vakit geçiriyor yada köşe başlarında bekliyor. Daha saymakla bitiremeyeceğim bir çok eksik olmasına rağmen tek bildikleri ve yaptıkları şey ise konferans ve seminerler vermekten ileriye gitmiyor. Belediyeyi bir işletme olarak kullanan bu zihniyet milletin çıkarları için değil kendi çıkar ve yakın çevresinin menfaatleri için mücadele vermekten kaçınmıyor. Daha önce İlkadım, Kavak, Bafra, Alaçam, Salıpazarı, Ladik ilçelerinin burçlarında MHP bayrağı dalgalanırken önce milletim diyen ve ‘Halka hizmet Hakka hizmet’ anlayışını ilke edinerek çalışan bir belediyecilik sergilendiğini o ilçede yaşayan vatandaşlarımız çok iyi gördüler. Şimdi Asarcık’ta yaşayan ve giden vatandaşlarımız o ilçede MHP bayrağı dalgalandığını hissedebiliyor. Şuan 16 ilçenin yaptığı hizmetler bir Asarcık kadar etmiyor. Hatta öyle ki Asarcık Belediyesi’nin yapmış olduğu bazı projeler ise Samsun’un diğer belediyeleri tarafından örnek proje olarak alınıp uygulumaya konuluyor. Şimdi bizlerde diyoruz ki; ‘Her an seçim olacakmış gibi hazırlanıyor ve teşkilatlarımızda ki bu birlik ve beraberliğin verdiği güç, halkımızında vereceği destek ile önümüzde ki ilk yerel seçimlerde Samsun’un her ilçesinde MHP sancağını dalgalandırmaya söz veriyoruz” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.