MHP Samsun İl Başkanı Abdullah Karabıçak: AK Partililer davet etmiyor!

MHP Samsun İl Başkanı Abdullah Karabıçak: AK Partililer davet etmiyor!
08.11.2019
A+
A-

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak bir dizi ziyaretlerde bulunmak için Samsun’a geldi. 31 Mart seçimlerinde Ak Parti ve MHP tarafından oluşturulan Cumhur İttifakı’nın seçimlerden sonra da devam edeceği açıklanmış ve her iki parti yöneticileri de bir çok siyasi çalışma birlikte yürütmüştü.

Medyasamsun haberine göre, Bakan Albayrak’ın Samsun’da gerçekleştirdiği bir dizi programa Cumhur İttifakı’nı oluşturan MHP yöneticilerinin davet edilmemesi MHP tarafından gönül kırıklığı ile karşılandı. MHP tabanından İl Başkanı Abdullah Karapıçak’a “Ne oldu başkan öküz öldü ortaklık bitti mi ? Her şey bunlar seçilene kadar mıydı ?” tepkisini gösterdiği iddiaları ortada dolaşırken MHP il Başkanı Abdullah Karapıçak, medyasamsun.com’a konuya ilişkin açıklama yapmak istemediğini söyledi.

Karapıçak’a parti tabanının tepkisini sorusuna  cevap olarak ” Bu konuda açıklama yapmak istemiyorum. Galiba Sayın Albayrak’ın ya da Ak parti’lilerin Samsun’da MHP’nin olduğundan haberleri yok dedi. Ama, bakan Albayrak’ın Samsun ziyaretinde Cumhur İttifakı ortağımız Ak Parti tarafından davet edilmediğim doğrudur” açıklamasını yaptı.

MHP kurmaylarından bazı isimler ise “Samsun’a her zaman bakan gelmiyor. Eğer MHP, Ak Parti bir Cumhur ittifakı içerisinde ise İl Başkanımızın da bu ziyaretlerde bulunması siyasi etik açısından bakıldığında yerinde bir karar olurdu” açıklaması ile tepkilerini dile getirdi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber