MHP Samsun’da 17 İlçenin Kongresini Tamamlandı

MHP Samsun’da 17 İlçenin Kongresini Tamamlandı
16.09.2020
A+
A-

Milliyetçi Hareket Partisinin İlçe kongreleri geçtiğimiz hafta sonu yapılan Tekkeköy İlçe kongresinin ardından yapılan ve dün gerçekleştirilen Terme ve Salıpazarı İlçe kongreleri sonrası bugün gerçekleştirilen Ladik ve Çarşamba İlçe kongreleri ile tamamlandı.

Milliyetçi Hareket Partisinin 14 Mart 2021’de gerçekleştirilecek olan Büyük Kurultayı sürecinde 9 Ağustos’ta İlkadım ilçesinden başlatılan ilçe kongreleri süreci Samsun’da Ladik ve Çarşamba İlçe kongrelerinin gerçekleştirilmesiyle tamamlanmış oldu.

Hafta sonu Pazar günü gerçekleştirilen Tekkeköy İlçe Kongresinde mevcut başkan Köksal Kısa’nın başkanlığa seçilmesiyle Samsun’da devam eden kongre süreci, Terme’de Hüseyin Yüksel, Salıpazarı’nda Hasan Yüksel devam etmiş, bugün ise Ladik’te Selami Aktaş ve Çarşamba’da Kemal Düzgün’ün ilçe başkanı seçilmesiyle sona ermişti.

Bugün gerçekleştirilen Milliyetçi Hareket Partisi Ladik İlçe Başkanlığı seçimlerine 25. Dönem Samsun Milletvekili Hüseyin Edis ve İl Divanından yöneticiler divanda görev almış, tek liste olarak gerçekleştirilen seçimlerde ilçe başkanı olan Selami Aktaş güven tazeleyerek yeni yönetim kurulu listesiyle seçilmişti.

SON İLÇE KONGRELERİ LADİK VE ÇARŞAMBA OLDU

Yine bugün gerçekleştirilen Çarşamba İlçe Başkanlığı seçimlerine ise Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı Emin Haluk Ayhan ve Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Abdullak Karapıçak ile İl Divan üyeleri divanda görev almış, tek liste olarak gerçekleştirilen seçimlerde ilçe başkanı olan Kemal Düzgün güven tazeleyerek yeni yönetim kurulu listesiyle seçilmişti.

Samsun’da İlkadım İlçe kongresiyle başlayan ilçe kongreleri süreci Ladik ve Çarşamba ilçe kongreleriyle tamamlanmış oldu.

17 İLÇENİN KONGRE SÜRECİNİ SAĞLIKLI VE PARTİMİZE YAKIŞIR BİR ŞEKİLDE TAMAMLAMANIN MUTLULUĞU İÇERİSİNDEYİZ

Kongrelere ilişkin kısa bir açıklama yapan İl Başkanı Abdullah Karapıçak; “Milliyetçi Hareket Partisi Samsun İl Başkanlığı olarak Partimizin 13. Kurultayına giden süreçte “İstiklal için birlik, istikbal için dirlik” olarak belirlemiş, “Kazanan Türkiye olacak” sloganıyla Genel Başkanımızın takdirleriyle tüm Türkiye’de İlkadım ilçemizden başlayan ilçe kongrelerimizi bugün itibariyle tamamlamış olduk. KOVİD-19 salgını gibi tüm dünyayı ve ülkemizi sosyal manada kilitleyen ve önlem almaya ite böyle bir süreçte sıkı tedbirler alarak gerçekleştirdiğimiz 17 ilçenin kongre sürecini sağlıklı ve partimize yakışır bir şekilde tamamlamanın mutluluğu içerisindeyiz.” dedi.

İl kongresi ile ilgili olarak da tarihin henüz belli olmadığını söyleyen Karapıçak; “İlçe kongrelerimizi tamamladık. Sırada İl Kongremiz var. Genel Merkezimiz İl Kongresi ile ilgili olarak henüz bir tarih belirlemedi ama kısa bir süre içerisinde gerçekleştirileceğini düşünüyoruz.” dedi.

SORUMLULUĞUMUZUN BİLİNCİNDEYİZ

Genel Merkez Yöneticilerine ve Genel Başkan Devlet Bahçeli’ye de teşekkür eden Karapıçak; “Bu fırsatla Genel Başkanımız Devlet Bahçeli Beye, kongrelerimize bizzat gelerek bizleri onurlandıran Genel Merkez Yöneticilerimize, Teşkilat İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Edip Semih Yalçın ve ekibine, İl Divanı ve Yönetim Kurulu Üyelerine, İlçe Kongrelerinde yük alan İlçe Yöneticisi ve İlçe Başkanlarına, İl ve İlçe Kadın kollarına, ilçe ve İl delegelerine teşekkürlerimi ediyorum. Biliyoruz ki asıl yük ve çalışma zamanı şimdi. Milliyetçi Hareketin 2023 vizyonu hedefinde bıkmadan, usanmadan gece gündüz çalışacağız. Sorumluluğumuzun bilincindeyiz.” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber