MHP Samsun basını ile bir araya geldi

MHP Samsun basını ile bir araya geldi
28.06.2018
A+
A-

Milliyetçi Hareket Partisi Samsun İl Başkanı Taner Tekin ve Milliyetçi Hareket Partisi Grup Başkan Vekili ve Samsun Milletvekili Erhan Usta, parti teşkilatlarının da katılımı ile kahvaltı programında basın ile bir araya geldi.

TEKİN, TÜM TEŞKİLATLARIMIZLA YEREL SEÇİMLERE HAZIRLANIYORUZ

Başkan Tekin, açıklamasında “1 milletvekili çıkardığımız için içimizde bir burukluk olsa da elde ettiğimiz başarıdan dolayı bizimle birlikte yürüyen herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Hem ülkemiz hem de Milliyetçi Hareket Partisi zor günlerden geçti. Artık o karanlık günleri atlattık ve o aydınlık geleceğe hep birlikte kavuştuk. İnşallah bu sevinçler ilerde kazanacağımız zaferlerin müjdeleyicisidir. Şimdi teşkilatlar olarak önümüzdeki yerel seçimlere kilitlendik. Herkes MHP bitti derken bunun doğru olmadığını herkese gösterdik. Şimdi yerel seçimlerden zaferle çıkarak MHP’nin yükselişini hep birlikte göreceğiz. Yerel seçimlerde kazanan biz olacağız” diye konuştu.

USTA, CHP TABANINDAN HDP’YE KAYMA OLDUĞUNU GÖRÜYORUZ

MHP Grup Başkan Vekili ve samsun Milletvekili Erha Usta ise yaptığı konuşmasında, “Tüm olumsuz koşullara rağmen Milliyetçi Hareket Partisi alnının akı ile bu seçimden büyük bir başarı ile çıkmıştır. MHP Türkiye genelinde milletvekili sayısını artırmış ve daha da önemlisi mecliste önümüzdeki günlerde Türkiye’nin ağır sorunlarını aşılmasında mecliste önemli bir fonksiyon üstlenecek bir konuma gelmiştir. Bir takım insanlar seçimle ilgili çok büyük yanılgıya düştüler. MHP’lilerin yerel seçimlerde kendi partisine oy vereceğini ama Cumhurbaşkanlığı seçiminde ise Recep Tayyip Erdoğan’a vermeyeceğini düşündüler ve yanıldılar. MHP’liler genel başkanlarının izinden gidip Cumhurbaşkanlığı seçiminde de Cumhurbaşkanı Adayımıza oylarını vermişlerdir. İnşallah bundan sonrada Samsun’daki oy oranlarımız daha da artacaktır. MHP olarak Samsun’da da en büyük 2.parti konumundayız.

Seçimlerde CHP tabanından HDP’ye bir oy kayması olduğu görülüyor. Bunu ısbat edemeyiz ama, gözünüzü kapatıp bir CHP liyi dinlediğinizde konuşan kişinin HDP’li olduğunu zannedersiniz. Tabanda olan bu oy kayması emanetmidir kalıcımıdır bunu gelecekte göreceğiz. Atatürk’ün kurduğu bir partinin tabanında böyle bir kayma olması üzücüdür” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.