MHP Kilis İl başkanı ‘İmza toplayıp Genel Merkez gideceğim’ diyen partiliyi vurdu

MHP Kilis İl başkanı ‘İmza toplayıp Genel Merkez gideceğim’ diyen partiliyi vurdu

MHP Kilis İl Başkanı Hasan Mısırlıgil tartıştığı Talat K.yı silahla vurdu.

MHP Kilis İl Başkanı Hasan Mısırlıgil, Sosyal medya hesabından kendisini eleştiren Talat K.yı telefonla arayarak bağ evine çağırdı.

TalatK.’nın “Ben uzağım siz gelin” demesi üzerine İl Başkanı Mısırlıgil iki oğlu ve arkadaşlarıyla Talat K.nın bulunduğu Şıhmansur bölgesine gittiler.

Gece 24.00 sıralarında buluşan İl Başkanı Mısırlıgil ve Talat K. ya oğlu tarafından küfür edilince, Talat K.’nın tokat atması üzerine İl Başkanı Hasan Mısırlıgil belinden çıkardığı silah ile Talat K’ya iki el ateş ettiği iddia edildi.

Talat K. olay yerine çağrılan ambulans ile Kilis Devlet Hastanesine kaldırılırken, MHP İl Başkanı Hasan Mısırlıgil ve iki oğlu ile birlikte gözaltına alınarak Emniyete Müdürlüğüne götürüldü.

MHP l Başkanının emniyetteki sorgu devam ederken Talat K.nın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Talat K. nın vurulmasına sebep olan paylaşımda ise şu ifadeler yer aldı;

Gördüğünüz şahsin yüzünden 2 yılı askın bir süredir siyasete ara vermek zorunda kaldım çünkü bu şahsin koltuk sevdası yüzünden MHP Kilis’te bitme durumuna geldi yanındaki herkesi harcayan bu adam yola devam edebilmek için kimi bulduysa getirip MHP’li yaptı.

2 yılı aşkın bir süredir ağzımı açmıyordum kimseye de laf etmiyordum yaklaşık bir on gündür sosyal medya üzerinden bu insan müseddesine laf sokmaya birbiriyle yarışıyor herkes bizde biliyoruz adam olmadığını ancak bir ülkücü atasözü derki “sevgide serbestlik saygıda

mecburiyet vardır “bu zaten çapsız kendisi zaten fazlasıyla rezil ama bu hareketi daha fazla rezil etmesine asla müsaade etmeyeceğim.

Yarın ilk iş oturduğu koltuktan alınması için 5000 imza toplayacağım ve en kısa zamanda da büyük bir kalabalıkla Balgat’a çıkarma yapacağım. Hiç olmazsa Genel Merkezin önünde eylem yapacağım. Bu isin peşini bırakmayacağım o koltuğun bir şerefi var.

Ne il başkanına nede onun devşirme türkücülerine bu koltuğu daha fazla kirletme şansı vermeyeceğim. Hakiki ülkücü kardeşlerime de biraz daha sabır diliyorum. Bu adamı bu hareketin basından sonsuza dek uzaklaştıracağız Allahın izniyle.

talat kiya

(Haber Erk)

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.