MHP Ev’leniyoruz fuarına çıkarma yaptı

MHP Ev’leniyoruz fuarına çıkarma yaptı
03.02.2019
A+
A-

Milliyetçi Hareket Partisi Samsun İl Başkanı Abdullah Karapıçak, ve beraberindeki heyet Samsun Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenen Ev’leniyoruz 2019 fuarına katıldı.

Bu yıl Samsun’da üçüncüsü düzenlenen Ev’leniyoruz 2019 fuarında gelinlik ve moda evleri, organizasyon firmaları, oteller ve restoranlar, düğün salonları, fotoğraf stüdyoları, çeyiz firmaları, ev tekstili, mobilya, beyaz eşya, züccaciye, mutfak ekipmanları, halı ve dekorasyon ürünleri, çiçekçiler, kuaför ve güzellik salonları, hediyelik eşyalar, takı ve kuyumculuk alanında faaliyet gösteren 70 firma yer aldı.

Fuara katılan MHP Samsun il başkanlığı heyetinde Samsun İl Başkanı Abdullah Karapıçak’ın yanı sıra, il başkan yardımcıları, İlkadım İlçe Başkanı İkram Erdemir, Tekkeköy İlçe Başkanı Sevinç Vural ve İlçe başkan yardımcıları da katıldı.

TÜYAP yetkililerinin eşlik ettiği heyet, fuara katılan firmaların stantlarını gezerek firma yetkilileri ile kısa sohbetler gerçekleştirdi. İl Başkanı Abdullah Karapıçak stant ziyaretlerinde “Samsun Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenen fuarlara fırsat buldukça katılmaya çalışıyorum. Fuarlara ilgi her geçen yıl artıyor. Bildiğiniz gibi Samsun bir fuar şehridir ama bizim eskiden bildiğimiz o klasik fuarcılık bitmiş ve yerini ihtisas fuarları almıştır. Bu işi Türkiye en iyi yapan firmalardan olan TÜYAP, Samsun için bir fırsattır. Deneyimlerini ve iş ağlarını Samsun’a taşıyan TÜYAP’a teşekkür ediyorum. Samsun için çok önemli bir görevi sırtlanmış durumdalar. Her fuar Samsun’un kalkınmasında bir mihenk taşı durumundadır. Samsun’a inanan bir siyasetçi olarak fuarların her geçen yıl daha iyi olması ve katılımın artması bizleri mutlu ediyor.” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber