Metro Holding’ten Halep’e Yardım

Metro Holding bünyesinde yer alan Samsun Gıda A.Ş. ve Ülkem Bafra Bakliyat Pirinç Fabrikasında Halep’e gönderilmek üzere kemdi fabrikalarında üretilen başta pirinç ve diğer gıdalardan oluşan yaklaşık 150 tonluk yardımı taşıyacak olan 6 tır dualarla yola çıkarıldı

Metro Holding’ten Halep’e Yardım

Samsun Gıda A.Ş. ve Ülkem Bafra Bakliyat Pirinç Fabrikasında düzenlenen uğurlama törenine Samsun Gıda A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Öztürk, Bafra Kaymakamı Ali Fuat Türkel, Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, AK Parti Bafra İlçe Başkanı Tuncay Yurduseven, İlçe Gıda,Tarım ve Hayvancılık Müdürü Ahmet Dursun, Bafra Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Göksel Başar, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Katipoğlu, Bafra Ziraat Odası Başkanı Osman Tosuner, Bafra Tahıl Üreticileri Birliği Başkanı Hasan Toker, Mardin İl Müftüsü İsmail Çiçek, İlçe Sağlık Müdürü Aytaç Akın ve çok sayıda yetkili katıldı.

Törende konuşan Samsun Gıda A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Öztürk, Türkiye’nin son günlerde önemli bir süreçten geçtiğine hepiniz şahitsiniz ve Büyük millet olmanın gurunun da yaşadıklarını ifade eden Öztürk, “Hemen sınır ötemizde dünyanın en eski topraklarında bir vahşet yaşanıyor. Hepimiz günlerdir, aylardır, yıllardır izliyoruz. Bu vahşete istinaden ülkemizin büyük insanları büyük yardım kampanyaları düzenlediler. Bizde bu kampanyaya katılalım destek verelim bu kampanyalardan kendimizi muaf tutamazdık. Geçen akşam yönetim kurulu başkanımız Galip Öztürk bey aradılar, dedi ki Mustafa Demirkan hocam dedi ki Halep‘e ne kadar destek oluyorsun? bende hocam ne kadar diliyorsanız o kadar olurum dedim dedi. Bir hazırlık yap bizde kendi fabrikalarımızda yaptığımız yaklaşık yarım milyonluk desteği bu gün sizin huzurunuzda sizinle birlikte Halep’e çıkaracağız yaklaşık 150 tonun üzerinde pirincimizi Halep’ten gelen kardeşlerimize destek amaçlı göndereceğiz. Bölgemizde büyük kampanyalar var onları da unutmuyoruz. Başkanlarım buradalar, Belediye başkanım da onlarında büyük destekleri oldu. Bizde karınca kaderince fabrikamızdan böyle bir ciddi desteği Halep’e göndereceğiz” ifadelerini kullandı.

Bafra Sanayi ve Ticaret Odası Başkanı Göksel Başar yaptığı konuşmada, “Metro Holdingin böyle bir hayra imza attıkları için tebrik ediyorum. Bizler Metro holdingden her zaman yardım ve destek aldık. Allah niyetlerini kabul etsin” dedi.

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, Türk Milletinin tarih boyunca hamiyet perverliğiyle mağdurlara yardım ve sahip çıkarak tarihte şerefli yerini almıştır. dedi. Şahin, “Bizde atalarımızın torunları olarak bu onuru taşımak ve yaşatmak için aynı fedakarlıkları yapıyoruz” dedi.
Daha sonra söz alan Bafra Kaymakamı Ali Fuat Türkel, “Bu gün Öztürk grubunun kayda değer güzel yardımı için bir arada bulunuyoruz. Allah hayırlarını kabul eylesin, bu 500 bin TL’lik yardımları için Öztürk grubuna tekrar teşekkür ediyorum”dedi.

Konuşmaların ardından İlçe Müftülüğünden Mardin İl Müftüsü olarak atanan İsmail Çiçek‘ in kürsüye gelerek yaptırdığı dua ile yardım yüklü 6 tır Halep’e ulaştırılmak üzere gönderildi.

galip-ozturk-halep-yardimi

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.