Vali Dağlı: Mağdurenin sağlık durumu iyi

Vali Dağlı: Mağdurenin sağlık durumu iyi
07.03.2021
A+
A-

Samsun Valisi Doç. Dr. Zülkif Dağlı, eski kocası tarafından şiddet uygulanan kadını hastanede ziyaret ederek, mağdurenin sağlık durumunun iyi olduğunu ve hayati tehlikeyi atlattığını açıkladı.

Vali oç. Dr. Zülkif Dağlı, dün akşam saatlerinde şiddete uğrayan E.M.’yi Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tedavisinin devam ettiği serviste ziyaret ederek bir kez daha geçmiş olsun dileklerini iletip, sağlık durumu hakkında yetkililerden bilgi aldı.
Mağdurenin durumunun iyi olduğunu ve birkaç gün daha müşahede altında tutulduktan sonra sağlık durumunun daha da iyi olmasıyla taburcu edileceğini belirten Sn. Valimiz, “Tabi çocuğumuz da büyük bir travma yaşadı. Ben dün akşam da burada onunla birlikteydim. Biraz sonra yine anneannesi ve dedesinin evinde ziyaret edeceğim. Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Müdürlüğümüzün psikolojik destek ekipleriyle birlikte bundan sonra çocuğumuzun ve ailemizin yanında olacağız.
Olayın faili olan cani bu sabah tutuklanarak cezaevine gönderildi, en ağır cezayıalması için de ilk andan itibaren tüm kurumlarımızla koordineli bir şekilde çalışıyoruz. Devlet yetkililerimizle birlikte konunun takipçisi olacağız. “dedi.

mağdur kadın

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber