Madalya Avcısı Muaythai Takımı 24 Madalya İle Seçmelere Damgasını Vurdu

Madalya Avcısı Muaythai Takımı 24 Madalya İle Seçmelere Damgasını Vurdu
11.05.2022
A+
A-

İlkadım Belediyesi GSK Muaythai takımı kent merkezinde düzenlenen Muaythai İl seçmelerini 24 madalya ile uzakdoğu sporlarındaki başarısına bir yenisi daha ekledi.

Samsun genelinde 10 Mayıs 2022 tarihlerinde Atakum Sporcu Fabrikasında yapılan Muaythai İl seçmelerine katılım sağlayan İlkdım Belediyesi GSK Muaythai takımı 11 Altın,6 Gümüş,7 Bronz Madalya seçmelere damgasını vurdu.Kıyasıya mücadelenin yaşandığı il seçmelerinde ilginin ve katılımın yoğunluğun gözlerden kaçmadı.

“Gurur duyuyoruz”

İlkadım’daki her türle sportif faaliyetin yanında olmaktan mutluluk duyuyoruz diyen İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, ‘Zamanımızda hastalık haline gelen boş zamanını olumsuz ortamlarda harcamak yerine spor yaparak hem kendine hem de çevresine faydalı bireyler yetiştirmek amacımız oldu. Bu özveriyle imkanlar doğrultusunda her türlü sportif faaliyetleri devam ettirmeye gayret ediyoruz. Özellik yaz tatillerinde de büyük ilgi gören Kick Boks ve Muay Thai sporu, İlkadım’da spora olan ilginin ne kadar büyük olduğunu bizlere göstermiştir. Kapalı Spor salonlarımızda düzenlediğimiz çeşitli etkinliklerimizle spora olan ilgiyi ilçemizde üst sıralara taşıyoruz. Bu vesile ile farklı spor dallarında şampiyonluk rüzgarını ilçemizde estiren her bir sporcumuzla gurur duyuyor başarılarının devamını diliyorum” dedi.

İl Seçmelerinde başarı yakalayan sporcular;

Kadirhan Sarısoy, Görkem Kökçüoğlu,Zehra Taflan, Ezgi Avcı,Merve Su Tuğrul,Doğukan Altındal,Samet Akan,Semanur Uçak,Sude Vanlıoğlu,Nisanur Güleryüz,Doğukan Seldüz Altın Madalya ödülü ile;

Aybar Doğan,Kerem Efeiyibil,Zeynep Taflani,Melis Avcı,Atanur Yayla,Derya Gürbüz, Gümüş Madalya ödülü ile;

Ebru Yavuz,Hilal Yavuz,Nisanur Şahin,Zeynep Gülcan Turgul Bronz Madalya  ödüllerini kazandılar.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber