Lösam’dan Başkan İshak Taşçı’ya Ziyaret

Atakum Belediyesini ziyaret eden LÖSAM yönetimi, lösemili çocuklar ve aileleri, desteklerinden dolayı Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı’ya teşekkür etti.

16.11.2016
A+
A-
Atakum Belediyesini ziyaret eden LÖSAM yönetimi, lösemili çocuklar ve aileleri, desteklerinden dolayı Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı’ya teşekkür etti. Başkan Taşçı, “Her zaman yanınızdayız, destekçiniz olmaya devam edeceğiz” dedi.
Samsun Lösemili ve Kan Hastalıklı Çocuklar Derneği (LÖSAM) yönetimi, lösemili çocuklar ve aileleri, Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı’yı ziyaret etti. LÖSAM’ın faaliyetlerini takdirle takip ettiklerini söyleyen Başkan Taşçı, derneğin en büyük destekçisi olmaya devam edeceklerini söyledi.
ŞEHRİMİZ TÜRKİYE’NİN ÖNCÜSÜ KONUMUNDA
LÖSAM Başkanı Prof. Dr. Davut Albayrak ve LÖSAM Yönetim Kurulu Üyesi Sema Danışmaz, lösemili çocuklar ile aileleriyle birlikte Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı’ya teşekkür ziyaretinde bulundu. LÖSAM’ın faaliyetlerini takdirle ve destekle takip ettiklerini kaydeden Başkan Taşçı, “Löseminin tedavisinde şehrimiz, Türkiye’nin öncüsü konumunda. Bu başarıda en büyük pay sahiplerinden birisi de LÖSAM’dır. Lösemi ile mücadele eden çocuklarımız ve ailelerinin her zaman yanında olan LÖSAM, Atakum Belediyesi olarak bizim destek noktasında öncelikli derneklerimizden birisidir. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da her zaman yanlarında olacağız. Türkiye’nin dört bir yanından aileler, çocuklarının sağlık umuduyla şehrimize geliyor. LÖSAM bu ailelerin her zaman yanında oluyor. Biz de her zaman LÖSAM’ın yanında oluyoruz” dedi.
FATMA TAŞÇI’YA TEŞEKKÜR
Samsun Lösemili ve Kan Hastalıklı Çocuklar Derneği olarak büyük bir sorumluluk içerisinde faaliyetlerini sürdürdüklerini söyleyen LÖSAM Başkanı Prof. Dr. Davut Albayrak, Atakum Belediyesinin bu faaliyetlere büyük destekler verdiğini ifade ederek, “Atakum Belediyesi bizin en önemli destekçimiz. Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı’nın bu konudaki duyarlılığını her yerde örnek olarak gösteriyoruz. Kendisine teşekkür ediyoruz” dedi. LÖSAM Yönetim Kurulu Üyesi Sema Danışmaz ise, “Samsun’da en büyük desteği Atakum Belediyesinden alıyoruz. Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı hem bizim hem de tedavi gören lösemili çocuklarımızın gönlünde taht kurdu. Atakum Belediyesi Özgecan Kadın Koordinasyon Merkezi de bu anlamda bizimle ortak çalışmalar gerçekleştiriyor ve gücümüze güç katıyor. Merkezin gönüllü yöneticisi Fatma Taşçı’ya da teşekkürlerimizi sunuyoruz” diye konuştu.
Kendisini ziyaret eden lösemili çocuklarla uzun süre sohbet eden ve çeşitli hediyeler veren Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, çocukları makam koltuğuna oturttu. Başkanlık makam koltuğuna oturan çocuklar ve aileleriyle birlikte hatıra fotoğrafı da çekinen Başkan Taşçı, ziyaretlerinden dolayı LÖSAM yöneticilerine teşekkür etti.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.