Ladik Belediyesinde SDS İmzalandı

Ladik Belediyesinde SDS İmzalandı
21.05.2019
A+
A-

Ladik Belediyesi çalışan memurların verimliliğini arttırmak adına Belediye ve Özel İdare Çalışanları Birliği Sendikası (BEM-BİR-SEN) ile sosyal denge sözleşmesi imzaladı.

Bir süredir devam eden sosyal denge sözleşmesi görüşmeleri neticesinde anlaşmaya varan Ladik Belediyesi ve BEM BİR SEN Samsun Şubesi arasında sosyal denge sözleşmesi imazlandı.

Ladik Belediye Başkanı Nurhan Yapıcı Özel ile BEM-BİR-SEN Samsun Şube Başkanı Savaş Gayretli arasında çalışan memurların özlük haklarının iyileştirilmesi için protokol imzaladı.

Gerçekleştirilen imza töreninde, protokolün Ladik Belediyesi çalışanlarına hayırlı olmasını dileyen Ladik Belediye Başkanı Nurhan Özel, belediye çalışanlarının haklarını birlikte gözeteceklerini belirterek “Bütün personellerle birlikte Ladik Belediyesi’nde çalışan memur ve sözleşmeli personel arkadaşlarımızın ekonomik ve özlük haklarının iyileştirilmesi için BEM-BİR-SEN ile protokol imzaladık. Tüm çalışanlarımıza hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

BEM-BİR-SEN Samsun Şube Başkanı Savaş Gayretli ise,” Bu sözleşme, Ladik Belediyesi’nin mali gücünün elverdiği ölçüde kamu görevlilerinin; ekonomik durumunu geliştirmek, geleceğe güvenle bakmasını temin etmek, aynı işi yapan kişiler arasında ücret dengesini sağlamak ve çalışanlar arasında adaletli ücret dağılımını temin etmek için belediyemizle ile memurlar arasında iyi bir diyalog içerisinde görüşülerek ve anlaşılarak hazırlanmıştır. Sendika olarak Ladik Belediyesi ve kamu görevlileri arasında güzel bir bağ kurduk. Allah hayırlı etsin. Belediyemize, Sendikamıza ve üyelerimize hayırlı uğurlu olsun.” şeklinde konuştu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber