resim yükle

Kurnaz: Her yönüyle tertemiz bir İlkadım için çalışıyoruz

Kurnaz: Her yönüyle tertemiz bir İlkadım için çalışıyoruz
15.05.2024
A+
A-

İlkadım Belediyesi, temiz bir çevrede vatandaşlara sağlıklı ve mutlu bir yaşam alanı oluşturmak adına temizlik çalışmaları vardiya usulü ile 24 saat kesintisiz sürüyor.

İlkadım Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri her gün belirlenen plan dahilinde İlkadım ilçe genelinde temizlik çalışmalarını sürdürüyor. Ekipler, çöplerin toplanması, caddelerin yıkama temizliğinin yanı sıra ana cadde, sokak ve meydanların temizliği konusunda yoğun mesai harcamaya devam ediyor.

“Tertemiz bir İlkadım için” sloganıyla yapılan çalışmalar ile ilgili konuşan İlkadım Belediye Başkanı İhsan Kurnaz, Temizlik konusunda ödün vermeden kent genelinde temizlik çalışmalarını sürdürdüklerini belirtti.

Başkan İhsan Kurnaz şunları kaydetti:

Belediyemizin bütün birimleri gibi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz de hummalı bir şekilde çalışarak, gece gündüz ayrımı yapmadan ilçemizi köşe bucak temizlemek ve vatandaşlarımızı pırıl pırı bir şehirde yaşatabilmek için yoğun bir çaba gösteriyor. Yaz sezonunda şehrimizin artan nüfus yoğunluğunu da dikkate alarak takviye ettiğimiz ekiplerimiz 7/24 esaslı bir mesai ile hizmetlerimizi sürdürüyor. Özverileri ve gayretleri için Temizlik birimimizin emekçilerine, mesai arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Her yönüyle tertemiz bir ilkadım için tüm birimlerimizle İlkadımlı hemşehrilerimizin hizmetindeyiz” dedi

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.