Kilo Sorunu Yaşayanlara Mide Küçültme

Kilo Sorunu Yaşayanlara Mide Küçültme
16.12.2020
A+
A-

Genel Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Volkan Kınaş tarafından Mide Küçültme Ameliyatı olan Kezban Sökmen, 100 kilodan 56 kiloya düşerek ideal kilosuna indi.

Aşırı kilo problemi yaşayan kişilerin başvurduğu alternatif bir yöntem olan Mide Küçültme Operasyonu’nun zayıflamada etkin rol oynadığını ifade eden Samsun Büyük Anadolu Hastaneleri Genel Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Volkan Kınaş, “Kişi yaşadığı aşırı kilo sorunundan yaptığı diyet ve egzersiz programları ile zayıflamaya yönelik istediği sonucu alamayabiliyor.
Mide Küçültme Operasyonu ile aşırı kilo problemi yaşayan hastaların kilo vermelerine önemli ölçüde yardımcı olmaktadır. Hastanın ideal kilosuna inmesinde ve kiloya bağlı olarak yaşadığı sağlık sorunlarının tedavisinde son derece etkili bir yöntemdir. Yöntem ile detaylı bilgileri sağlık kuruluşlarından alınabilir.

YÖNTEM SONRASI AZ GIDA, AZ KALORİ
Bu yöntem ile mide bağırsak sistemindeki açlık-tokluk ve kan şekeri kontrolü sağlayan hormonlar üzerinde büyük bir değişim sağlanmaktadır. Midenin küçülmesiyle birlikte hastamız daha az gıda ve kalori alınacağı için doğal olarak zayıflamaya başlar. Yaşanan bu süreçte vücut fazla strese maruz kalmadığı için yaşanabilecek psikolojik travmalardan da hastamız uzak kalır.
100 kilo ile Ankara’dan kliniğimize başvuran Kezban Sökmen’e de uyguladığımız mide küçültme ameliyatı sonrası verdiğimiz programa uyarak kısa bir zaman içinde 56 kiloya düşerek ideal kilosuna kavuştu. Hastamıza sağlıklı uzun ömürler diliyoruz” diye konuştu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber