Kılıçdaroğlu: Vallahi de billahi de satacağım

Kılıçdaroğlu: Vallahi de billahi de satacağım
13.07.2021
A+
A-

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın “uçak” eleştirisine yanıt verdi, “‘Dünyayı neyle dolaşacaksın’ diyor, Merkel de geziyor tarifeli uçaklarla. Bizi kıskanıyor mu Merkel? Allah bunlara akıl fikir versin. Para ile itibar olacağını sanıyorlar” ifadelerini kullandı.

Eleştirilere yanıt veren Kılıçdaroğlu, “Uçakları vallahi de satacağım, billahi de satacağım. O garaja koyduğu o pahalı arabaların tamamını satacağım. Benden öncekiler ne söyledi bilmem ama ben söylersem gelirim ve yaparım. Devlet yönetmenin ne anlama geldiğinden haberin yok diyor, vallahi senin gibi devlet yönetiminden haberim yok. Vatandaştan alınan her kuruşun hesabını vatandaşa vermenin devlet görevi olduğunu bilirim. Saray ve beslemelerinin tamamının işine son vereceğim. 3 maaş, 5 maaş bunları da bitireceğim. Uçakları sattığım zaman değil, harama, israfa meydan okuyorum ben. ‘Dünyayı neyle dolaşacaksın’ diyor, Merkel de geziyor tarifeli uçaklarla. Bizi kıskanıyor mu Merkel? Allah bunlara akıl fikir versin. Para ile itibar olacağını sanıyorlar.”

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber