Kılıçdaroğlu meydan okudu: Feriştahı da gelse diz çökmeyeceğiz

Kılıçdaroğlu meydan okudu: Feriştahı da gelse diz çökmeyeceğiz
23.06.2022
A+
A-

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Aydın’daki programının ikinci gününde Aydın Büyükşehir Belediyesi ve Kuşadası Belediyesi tarafından düzenlenen toplu açılış ve temel atma törenine katıldı.

Kuşadası’ndaki açılış töreninde konuşan CHP Lideri Kılıçdaroğlu, “Millet İttifakı, her birimiz ayrı partiyiz. Altı lider bir aradayız. Demokrasi için bir aradayız. Kadın erkek eşitliği için bir aradayız. Türkiye’nin bozulan sisteminin düzeltilmesi için bir aradayız. Adaleti gerçekleştirmek için bir aradayız. Devlet yönetiminde liyakat olsun diye bir aradayız. İstanbul Sözleşmesi en kısa sürede yeniden hayata geçsin diye bir aradayız. Ülkenin itibarını, saygınlığını korumak için bir aradayız. Hiçbir çocuğun bu bereketli topraklarda yatağa aç girmemesi için bir aradayız. Millet İttifakı’nın üstünde baskılar var, eleştiriler var. Baskı nereden ve kimden gelirse gelsin, asla ve asla diz çökmeyeceğimiz sözünü veriyorum size. Onların feriştahı da gelse diz çökmeyeceğiz. Ne yaparlarsa yapsınlar, bu ülkeye demokrasiyi getirmekte kararlıyız. Biz Kuvayi Milliye geleneğinden geliyoruz. Size alın terinin değer bulduğu, güzel bir Türkiye’yi vaat ediyorum. Bunu hep beraber yapacağız” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber