Kılıçdaroğlu aday olmalarını istemiyor

Kılıçdaroğlu aday olmalarını istemiyor
26.12.2021
A+
A-

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu belediye başkanlarının Cumhurbaşkanı adayı olmasına sıcak bakmadığını belirtti.

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu seçmen tarafından aday olması beklenilen Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş’la ile ilgili açıklamalarda bulundu. Kılıçdaroğlu İstanbul ve Ankara’nın yönetimlerinin bırakılmasının seçmene anlatılmayacağı, bu nedenle de belediye başkanlarının Cumhurbaşkanı adaylığına sıcak bakmadığını belirtti.

MİLLET İTTİFAKI’NIN ADAYI KİM OLACAK?
2023 Seçimlerine yaklaşırken son dönemde erken seçim konuşulmaya başlandı. Cumhur İttifakı’nın adayı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan olurken Millet İttifakı aday konusunda bir karara varamadı. Seçim anketlerinde seçmenler Mansur Yavaş ve Ekrem İmamoğlunu’nda aday olmas gerektiğini söylese de CHP liderinin bu konuya sıcak bakmağı öğrenildi.

İSTANBUL VE ANKARA’NIN YÖNETİMİNİ BIRAKAMAYIZ
Cumhuriyet Gazetesi yazarı Mustafa Balbay’a konuşan CHP lideri, “Cumhurbaşkanı devlet deneyimi olan bir kişi olmalı, kritik bir süreci yönetecek. Sayın Yavaş ve İmamoğlu’nun ismi öne çıkarılıyor ama İstanbul ve Ankara’nın yönetimini bırakamayız. Seçmenimize anlatamayız” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber