Kılıçdaroğlu 8 saat sonra ABD’de ortaya çıktı

Kılıçdaroğlu 8 saat sonra ABD’de ortaya çıktı
13.10.2022
A+
A-

ABD’de bulunan CHP lideri Kılıçdaroğlu’nun ziyaretleri ses getirmeye devam ederken dün 8 saat boyunca ortadan kaybolduğu iddia edildi. Bugün bazı gazete ve internet sitelerinde yer alan haberlerde, CHP liderinin programı dışına çıkarak uçağa binmediği ve saatlerce de haber bilgi alınamadığı belirtilmişti. Kılıçdaroğlu’nun o saatler içerisinde nerede olduğu ve ne yaptığı merak edilirken gazeteci İsmail Saymaz, yaşananları açıklığa kavuşturdu.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun, bir dizi görüşmeler yapmak üzere gittiği ABD programı gündemdeki yerini korurken dün 8 saat boyunca ortadan kaybolduğu öne sürülmüştü. Bugün basına yansıyan haberlerde, Kılıçdaroğlu’nun da yer alması beklenen uçağın kalkmasına dakikalar kala, CHP liderinin yolculuğa katılmadığı ve 8 saat boyunca da kendisinden haber alınamadığı belirtilmişti.

NEREDE OLDUĞU ORTAYA ÇIKTI
Kılıçdaroğlu’nun “kaybolduğu” 8 saat boyunca neler yaşandığı herkesçe merak edilirken gazeteci İsmail Saymaz, akıllardaki soru işaretlerini giderdi. Bugünkü köşesinde, “Kılıçdaroğlu’nun kayıp saatleri”ne de değinen Saymaz, CHP liderinin ortalarda olmadığı 8 saat içinde, otomobille New York’a gittiğini belirtti.

VİDEOYU ÇEKİP GERİ DÖNDÜ
Daha sonra Manhattan’da bulunan TÜRKEN Vakfı’na ait yurdun önünde video çeken Kılıçdaroğlu, tekrar kara yoluyla Vaşington’a döndü. Öte yandan Kılıçdaroğlu’nun, video çekimine de o sabah karar verdiği belirtildi. Mynet

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber