Kick Boks sporcularına süpriz moral ziyareti

Kick Boks sporcularına süpriz moral ziyareti
11.07.2019
A+
A-

İlkadım Belediyesi Kick boks sporcuları, Erzurum’da yapılan Türkiye Kick Boks Şampiyonası’nda beş altın, on gümüş ve sekiz bronz ile toplamda 23 madalya Samsun’a döndü.Kick boks sporcularına sürpriz ziyaret gerçekleştiren İlkadım Belediyesi Başkan Yardımcısı Şerif Mırık,”Spor  ve sporcunun yanında olacağız”dedi.

Türkiye Kick Boks Federasyonunca Erzurum Kongresi’nin 100. yılı dolayısıyla Erzurum ilinde 1-7 Temmuz tarihlerinde düzenlenen Türkiye Büyükler, Gençler, Yıldızlar ve Minikler Ferdi Kick Boks Şampiyonası’nda (Point Fighting, Light Contact ve Kick Light) mücadele eden İlkadım’lı sporcular, madalyalara talip oldu. 69 ilden 4 bin sporcunun katıldığı Türkiye Şampiyonası’nda İlkadım Belediyesi Kick bokscu sporcular beş altın, on gümüş ve sekiz bronz madalyayı hak ederek tamamladı.Şampiyona sonrası İlkadım Belediyesi Yıldıray Çınar Kültür Merkezinde, Antrenörler Fatih Karagül, Kerim Güzel, Eray Yılmaz,Özgür Arlı yönetiminde Uluslararası  ve ulusal müsabakalarda toplam 60 madalya yı İlkadım’a getiren sporculara sürpriz moral ziyareti gerçekleştiren İlkadım Belediyesi Başkan Yardımcısı Şerif Mırık ve İlkadım Belediyesi Spor İşleri Müdürü Hakan Karaman madalya sevincini sporcularla yaşadı. 

TÜM SPORCULARIMIZI KUTLUYORUM

Bugün burada yaşadığımız atmosfer, bizler için, ilçemizin ve ilimizin spor dinamiği için oldukça umut verici bir gelişme olduğunu söyleyen İlkadım Belediyesi Başkan Yardımcısı Şerif Mırık,” Uzun ve yorucu bir çalışma gerektiren Kick Boks’a gönül vermiş, Minikler, Yıldız ve Gençler Kategorileri olmak üzere diğer kategorilerde eğitim gören yaklaşık 250 sporcumuzu hepsini kutluyorum. İlkadım Belediyemiz sporun her dalında önemli başarılar elde eden gençlere ve çocuklara sahip. Bizler de sporun ve sporcunun her zaman yanında olacağımızın bilinmesini istiyorum. Amacımız bütün çocuklarımızın bedensel ve zihinsel gelişimlerine katkı sağlayıp, aynı zamanda, yetenekli gençlerimizi keşfederek onların önünü açmaktır. Sporla uğraşan çocuklarımızın sağlıklı bir şekilde gelişimlerini sağlayarak sokağın olumsuz koşullarından da uzak kalacaklardır” diye konuştu.

BAŞKAN DEMİRTAŞ’A TEŞEKKÜR ETTİ

11 yıldır Kick boks antrenörlüğü yaptığını dile getiren Fatih Karagül,1 sporcumuz büyükler Dünya Şampiyonası’nda  Bosna Hersek te, 3 sporcumuz Avrupa Gençler Şampiyonasında Macaristan da, 5 sporcumuz Avrupa Şampiyonasında Antalya’da mücadele edecek.Şuan milli takımızda ter döken 10 sporcumuz bulunuyor buda bize daha çok çalışma,azim ve gurur veriyor.Ben bu vesile ile bizlere desteklerini esirgemeyen başta İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş’a ve bu başarıda emeği olan herkese teşekkür ediyorum”dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber