Kavak’ta miting festival havasına döndü

Kavak’ta miting festival havasına döndü
30.03.2019
A+
A-

AK Parti ve MHP ilçe teşkilatları dün akşam Kavak’ta düzenledikleri miting ile ilçeye adeta bir festival havası yaşattı.

Kavak’ta yüzlerce aracın oluşturduğu konvoy ile başlayan gecede sloganlar atıldı. Cumhur ittifakı şarkıları söylendi. Hemen her renkte yakılan onlarca meşale ile gündüze dönen gecede ilçe halkı da evlerinden ve balkonlardan el sallayarak eşlik etti.

Konvoy ardından yüzlerce kişinin katılımı ile yapılan görkemli bir yürüyüş ile gelinen Seçim Koordinasyon Merkezi “SKM” önünde coşkulu halka hitap eden Cumhur ittifakı AK Parti adayı ve Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, “ Biz öbekleştirmeye değil, kucaklamaya, herkesin ve her kesimin başkanı olmaya geliyoruz” dedi.

Beş yıllık görev dönemi içinde ilçeye AK Belediyecilik anlayışı ile güzel eserlerle buluşturduklarını anlatan Sarıcaoğlu, “ Bizim diğerlerinden en güzel farkımız da budur. Herkes konuşur ama biz yaparız. Çünkü bizim derdimiz memleket, sevdamız insan. “ diye konuştu.

EN BÜYÜK SÖZÜMÜZ HİZMET
İlçenin başlattığı kalkınma harekâtının 1 Nisan sabahı da hiç duraksamadan süreceğini anlatan Başkan Sarıcaoğlu, “ Biz 2014’te göreve gelirken sizlere her alanda hizmet vereceğiz dedik. Sizlerde bu yetkiyi verdiniz. Yüce yaratan şahidimizdir ki, geçen bu süre zarfından bu memleketin malına hiçbir zeval vermedik. Sözümüzden milim sapmadık. Beş yıl öncesinin Kavak’ı ile bugünkü Kavak’a bir bakın her alanda kalkınmış ve gelişmekte olan bir ilçe göreceksiniz. İşte bizim size en büyük vaadimiz bu kalkınma hız kesmeden devam edecek Kavak herkesin imrendiği gıpta ile baktığı bir kent haline gelecek” diye konuştu.

KAVGAYLA BESLENMİYORUZ
AK Parti Kavak İlçe Başkanı Osman Atlı’da AK Parti’nin kavgayla beslenen bir parti olmadığını söyleyerek “ Bizim kimseyle kavgamız yok. Bizim tek hesabımız memlekete hizmet davası. Hep diyoruz onlar konuşur. AK Parti yapar.” Dedi.

ÜLKENİN BEKASI SÖZ KONUSU
MHP İlçe Başkanı Cahit Kamber’de yaptığı konuşmasında seçime artık çok az bir zaman kaldığını söyleyerek “Ülkemiz izin milletimiz için şerefli oylarınızla ülkemizin geleciğini oylayacaksınız. Bu cumhur ittifakı sıradan bir ortaklık değil. Çıkar odaklı değildir. Devlet bekası olan ülkesi ve milleti için devleti mücadele eden bir birlikteliktir bizlerinden bu davaya sahip çıkacağınıza yürekten inanıyorum” dedi. Geceye katılan MHP Genel Merkez Disiplin Kurulu Üyesi Av. Hami Korkmaz’da yaptığı konuşmasından Cumhur ittifakının öneminden söz ederek pazar günü sandığa gidecek olan herkesi ülkenin geleceği için oy kullanacağı bilincinde olacağına inandığını belirtti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber