Kavak’da Başkan İbrahim Sarıcaoğlu’na Sevgi Seli!

Kavak’da Başkan İbrahim Sarıcaoğlu’na Sevgi Seli!

AK Parti Kavak Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Adayı İbrahim Sarıcaoğlu’na ilçede destek her geçen gün katlanarak büyüyor.

Yerel seçimlere günler kala Samsun’un Kavak İlçesinde Cumhur İttifakı Adayı İbrahim Sarıcaoğlu’na ilçe halkı tarafından destekler gün geçtikce artarak devam ediyor. Sarıcaoğlu ilçeye kazandırdığı OSB, cezaevi gibi bir çok yatırmı ilçeye çekmesi ilçe halkı tarafından büyük taktir kazandı.

Başkan İbrahim Sarıcaoğlu ilçeye kazandırmış olduğu yatırımlardan dolayı işsizliğe son verirken Kavak ilçesinde ekonomik anlamda büyümeler yaşandı. Kavak ilçesini Samsun’un kalkınma anlamında gözde ilçe haline getiren Başkan İbrahim Sarıcaoğlu’na yaklaşan yerel seçimler öncesi halk tarafından destekler katlanarak büyüdü . Kavak ilçesinin Coğrafi konumu, tarihi ve kültürel zenginliğinin yanısıra Organize Sanayiye bağlı olarak konutlaşma dikkatlerden kaçmaz iken başkan İbrahim Sarıcaoğlu yenide dönemde ilçemizi daha ileri taşıma adına gayret ile çalışacağını ifade etti.

Seçim çalışmaları kapsamında gittiği her mahallede miting havasında coşkulu bir kalabalıkla karşılaşan Sarıcaoğlu; Desteklerden anlıyoruz ki geçen 10 yılda çok şey başarmışız. Her şeyden önce gönüllere girmişiz. Bu zamana kadar halkıma verdiğim tüm emeklerim helal olsun. Ben bu ilçede doğdum, burada büyüdüm. Mezarımda bu topraklarda olacak. Bu can bu tende olduğu sürece de Kavak ilçemiz için gece gündüz demeden için çalışmaya, hizmetlerinin katalanarak büyüteceğini ifade eden başkan Sarıcaoğlu, ilçeye yeni yatırımların getirilmesi konusunda da çalışmalarının sürdüreceğini ifade etti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.