Kardeş şehirden Başkan İkiz’e ziyaret

Kardeş şehirden Başkan İkiz’e ziyaret
28.08.2018
A+
A-

Darıca Samsunlular Derneği Başkanı Mustafa Çavuş Havza Belediye Başkanı Murat İkiz’i ziyaret etti.

Darıca’da faaliyet gösteren Darıca Samsunlular Derneği Başkanı Mustafa Çavuş, Havza Belediye Başkanı Murat İkiz’i makamında ziyaret ederek bir süre görüştüler.

Ziyarette dernek faaliyetleri ile ilgili Havza Belediye Başkanı Murat İkiz’e bilgiler veren Dernek Başkanı Çavuş; “Darıca’da çok sayıda Havzalı hemşerimiz var. Bizlerde dernek olarak hemşerilerimize hizmet için faaliyetlerimize devam etmekteyiz. Dernek olarak Darıca Belediyemiz ile her yıl Şehirler ve Kültürler Kaynaşması etkinliği düzenlemekteyiz ve Samsunumuzun tanıtımı için çalışmaktayız.” Dedi.

Havza Belediye Başkanı Murat İkiz ise Darıca Belediyesi ile iyi ilişkiler geliştirdiklerini belirterek; “Darıca Belediyemiz ile kardeş belediyeyiz. Bizlerinde gönlü ve desteği her zaman gurbetteki hemşerilerimiz ile birlikte. Orada buluna hemşerilerimiz sayesinde kurduğumuz kardeşlik bağlarını daha da güçlendirmekteyiz. Sizlerin aracılığı ile Darıca’da yaşayan tüm hemşerilerimize selam söylüyorum.” Dedi.

Muhtarlardan Yeni Komutana Ziyaret

Havza Muhtarları Derneği yönetimi Havza İlçe Jandarma Komutanlığına atanan Yüzbaşı

Alpaslan Bostancı’yı makamında ziyaret ettiler.

Havza İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Özgür Kumkayır’ın Bitlis İl Jandarma Komutanlığı Terörle Mücadele Müdürlüğüne atanmasının ardından Havza İlçe Jandarma Komutanlığı görevine atanan Yüzbaşı Alpaslan Bostancı’yı Havza Muhtarlar deneği Başkanı Ahmet Çavdar ve muhtarlar makamında ziyaret ederek bir süre görüştüler.

Muhtarlar Derneği Başkanı Ahmet Çavdar her zaman kolluk kuvvetlerine yardımcı olmaya hazır olduklarını belirterek; “Geçmişte olduğu gibi yeni komutanımızla da saygı ve sevgi çerçevesinde çalışmalarımız olacaktır. Kendisine ilçe halkı adına hoş geldiniz der, yeni görev yeri olan ilçemizde başarılar dilerim” dedi.

Görev süresi içinde en iyi şekilde hizmet vermeye çaba göstereceğini kaydeden Yüzbaşı Alpaslan Bostancı, “İlçeye bağlı 81 kırsal mahallemiz var. Bunları en kısa zamanda ziyaret edeceğim. İlçemizde asayişin sağlanması, halkımızın can ve mal güvenliği için görevimizin başındayız. Ziyaretlerinden dolayı Muhtarlarımıza teşekkür ederim” dedi.

Ziyarete Dernek Başkanı Çakıralan Muhtarı Ahmet Çavdar’ın yanı sıra dernek yönetiminde yer alan Kayabaşı Muhtarı Bekir Erden Elmacık Muhtarı Kadir Özkurt, Çamyatağı Muhtarı Ahmet Güvenç, Yaylaçatı Muhtarı Recep Demiral ve Kocaoğlu Muhtarı Hasan Verimli katıldılar.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber