Karasamsunspor’a moral kahvaltısı

Karasamsunspor’a moral kahvaltısı
09.10.2022
A+
A-

Karasamsunspor futbolcular Halim Batur Stadı’nda oynayacağı Cumhuriyet Üniversitesi karşılaşması öncesi İlkadım Belediyesi Meclis Üyesi Adem Yıldırım’ın Kale Kafe’de verdiği sabah kahvaltısında moral depoladı.

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 4. Grupta 8.sırada mücadele eden Karasamsunspor teknik heyeti ve sporcular kendi sahasında ligde 5’inci sırada zirveyi kovalayan Cumhuriyet Üniversitesi maçı öncesi moral kahvaltısında bir araya geldi. Kulüp Yönetim Kurulu Karasamsunspor Teknik Sorumlusu Onur Karalı ve yardımcıları ile futbolcularına Kale Kafe’de moral kahvaltısı düzenleyen İlkadım Belediyesi Meclis Üyesi Adem Yıldırım,eşi Muazzez Yıldırım ile takıma başarılar diledi. Sıcak ve samimi bir ortamda geçen kahvaltıda, futbolcular Cumhuriyet Üniversitesi karşılaşmasına 3 puan parolasıyla çıkacak.

“İYİ GÜNDE, KÖTÜ GÜNDE BERABERİZ”

Tüm Karasamsun sizlerden gelecek güzel haberleri bekliyor diyerek sözlerine başlayan İlkadım Belediyesi Meclis Üyesi Adem Yıldırım,”Bizlere her fırsatta ne kadar onurlu ve karakterli bir duruş sergilediğinizi gösteriyorsunuz. İnşallah bu maç sonrası ev sahipliğinde Erzincan Ulalar karşılaşması sonrası aldığımız beraberlik çizgisini kıran  Cumhuriyet Üniversitesi karşılaşmasında 3 puanı alan takım olacağınıza inancımız tam.Biz büyük bir aileyiz. Önümüzdeki maçlarımıza daha güçlü daha inançlı çıkarak daha iyi yerlere geleceğinizi biliyoruz. İyi günde berabersek kötü günde de beraber olacağız. Yönetim kurulundaki arkadaşlarımız Başkanımız Hasan Yıldırım sürekli yanımızda. Saha imkanlarımızı düzenleyip, sizlerin ihtiyaçlarını karşılıyorlar. Öncelikle bu destekleri, sonra da bu genç ekibi bizlere emanet ettikleri için kendisine sonsuz teşekkür ediyorum. Cumhuriyet Üniversitesi karşılaşmasında sahada alacağınız başarılı sonuçlarla karşılık vermenizi istiyorum” şekilde konuştu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber