Karaaslan’dan ramazan ayı mesajı

Karaaslan’dan ramazan ayı mesajı
12.04.2021
A+
A-

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, “Ramazan Ayı’nın Başlangıcı” dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Karaaslan mesajında şu ifadelere yer verdi,

“Mübarek Üç Aylar’ın sonuncusu, “bin aydan daha hayırlı” olduğu müjdelenen Kadir Gecesi’ni içinde saklayan Ramazan-ı Şerif’e bir kez daha erişmenin gönül huzurunu yaşıyoruz. Rahmet, bereket ve mağfiret mevsimi Ramazan, hidayetimizi ve bağışlanmamızı dilediğimiz müstesna bir zaman dilimidir. On bir ayın sultanı Ramazan, dualarımızın kabulünü umduğumuz bir arınma vesilesidir.

İnsanları birbirine bağlayan güzel hasletlerden biri olan, kardeşlik ve dayanışma duygularımızın güçlendiği böylesi vakitlerin toplum hayatımızda önemli bir yeri vardır. Eskisi gibi kalabalık sahur ve iftar sofralarında bu sene bir araya gelemeyeceğiz ancak Ramazan’ın maneviyatını bizlere hissettiren bereketi ve sevgiyi paylaşacak, beraberlik ruhunu hep hissedecek, Rabb’imize yönelişimizin sembolü olan dualarda buluşacağız.

Dünyayı zorlu bir imtihanla baş başa bırakan koronavirüs salgınının gölgesinde idrak edeceğimiz Ramazan’ın feyz ve bereketinden istifade edebilmemizi diliyor, bu ay vesilesiyle hayırlı işlerimizin sayısının artmasını Rabb’imden niyaz ediyorum.

Sabır, tedbir ve tevekkül ile her zorluğun üstesinden geleceğimize inanıyoruz. Yaşadığımız sıkıntıların son bulması, gönüllerimizde huzurun daim olması duasıyla Ramazan-ı Şerif’in aziz milletimiz, İslam âlemi ve tüm insanlık için hayırlar getirmesini diliyorum. Sevdiklerimizle sağlık içinde yeniden bir araya geleceğimiz, coşkuyla idrak edeceğimiz nice bayramlara ulaşmamızı niyaz ediyorum.”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber