Karaaslan: Ülkemizi şaha kaldıracağız

Karaaslan: Ülkemizi şaha kaldıracağız
24.05.2018
A+
A-

AK Parti Çevre, Şehir ve Kültürden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, 27.Dönem Milletvekili Aday listelerinin açıklanmasının ardından Samsun’a gelerek partisinin Asarcık ve Kavak İlçe Başkanlıklarını ziyaret etti, teşkilat mensuplarıyla bir araya geldi.

“Ülkemizi Şaha Kaldıracağız”

Karaaslan, Asarcık İlçe Başkanlığı’nı ziyaretinde yaptığı konuşmasına, “Yüce Mevla’mdan, manevi havası böylesine güçlü hissedilen mübarek Ramazan ayında dualarımıza karışan çalışan azmimizi, geleceğe dair hedeflerimizi ve milletimize hizmet aşkımızı daim kılmasını diliyorum.” sözleriyle başladı.

26.Dönemde Meclis’te görev yapan milletvekillerine teşekkür eden Karaaslan, “Sayın Cumhurbaşkanımızın, 15 Temmuz gibi çok zor zamanlarda büyük bir cesaretle adımlar atan 26. Dönem Meclis’imizi 2. Kurucu Meclis olarak nitelemesi büyük bir onurdur. Gazi Meclis’imizde birlikte çalıştığımız, uyumlu bir çalışmayla şehrimiz için mesai harcadığımız değerli milletvekillerimize teşekkür ediyorum. Önümüzde 24 Haziran gibi, ülkemiz ve bölgemiz için belirleyici olacak çok önemli bir dönüm noktası var. Bugün de, her seçimde yaptığımız gibi ülkemizin kalkınması, milletimizin refahı için çalışmaya devam edecek, güçlü vizyonumuzla ülkemizi şaha kaldıracağız.” diye konuştu.

“24 Haziran Seçimi 16 Nisan’daki Sıçramanın Final Hamlesi Olacaktır”

Asarcık’ın ardından Kavak’a geçen Karaaslan burada yaptığı konuşmada, “Büyük bir hassasiyetle oluşturulan AK Parti aday listeleri, önümüzdeki dönemde Meclis’in çok güçlü olacağının teminatıdır. Bugüne kadar girdiğimiz tüm seçimler ülkemiz için kuşkusuz çok önemliydi. 24 Haziran seçimi, 16 Nisan’daki sıçramanın final hamlesi olacaktır. Çıktığımız zor yolculuğumuzun zaferle taçlanacağına inanıyorum. Kardeşlik hukuku ve yol arkadaşlığı bilinciyle gücümüze güç katacak ülkemizi çok daha ileriye taşıyacağız.” açıklamasında bulundu.

Karaaslan, Asarcık ve Kavak’ın ardından bugün Ladik, Havza ve Vezirköprü’de de teşkilat mensuplarıyla bir araya gelecek.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber