Karaaslan: Samsunspor azimle gelen başarıdı

Karaaslan: Samsunspor azimle gelen başarıdı
29.06.2019
A+
A-

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, “Samsunspor’un Kuruluş Yıldönümü” dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Karaaslan mesajında şu ifadelere yer verdi;

“54 yıldır kulübümüzün başarısı için ter döken tüm sporcuların, emek veren yöneticilerin, gönül veren taraftarların destekleriyle büyüyerek bugünlere gelen Samsunspor’umuz mücadele ettiği ligde büyük başarılar kazanan bir takım olarak göğsümüzü kabartmaya devam etmektedir.

54 yıllık geçmişiyle Türk sporunun köklü kulüpleri arasında yer alan Samsunspor bizler için yalnızca bir futbol takımı değildir; yıllar geçse de sevgisi içimizde hiç azalmayan bir tutkunun, tükenmeyen heyecanın, azimle gelen başarının, galibiyetiyle sevinip mağlubiyetiyle üzüldüğümüz aidiyetin adıdır.

2018-2019 sezonunda, mücadele ettiği ligde oldukça başarılı bir performans sergileyerek bizleri gururlandıran takımımızın yeni başarılar kazanacağına yürekten inanıyor, desteklerimizle takımımızın yanında duruyoruz.

20 Ocak 1989’da yaşanan, Samsunspor’umuzu, şehrimizi ve ülkemizi derinden üzen elim trafik kazasında hayatlarını kaybedenleri bu vesileyle bir kez daha saygı ve rahmetle anıyorum. 30 Haziran 1965’te kurularak 54 yıldır kazandığı başarılarla şehrimize büyük mutluluklar yaşatan Samsunspor’umuzun Kuruluş Yıldönümü’nü gönülden kutluyor, takımımıza başarılarla dolu geçecek nice yıllar diliyorum.”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.