Karaaslan: Samsun’a rekor katılım ve güçlü destek yakışır

Karaaslan: Samsun’a rekor katılım ve güçlü destek yakışır
30.03.2019
A+
A-

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, 31 Mart Pazar günü gerçekleştirilecek mahalli idareler seçimleri öncesi değerlendirmelerde bulundu.

“31 Mart, Yeni Bir Dönemin Başlangıcı Olacak”
31 Mart’ın, sahip olduğu anlam ve sonuçları itibarıyla yerele sıkıştırılamayacak kadar geniş ölçekli ve tarihi bir seçim olduğunu kaydeden Karaaslan, “Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’nin ilk mahalli idareler seçimi olan 31 Mart; şehirlerimizi ve ülkemizi Cumhuriyet’imizin 100.yılı için koyduğumuz 2023 hedeflerimize taşıyacak bir özelliğe sahip olması ve ülkemizin hem içeriden hem dışarıdan ciddi bir beka tehdidiyle karşı karşıya olduğu bir süreçte gerçekleşmesi gibi nedenlerle tarihi bir nitelik taşımaktadır; elde edeceğimiz başarı bunun için yalnızca yerelle sınırlandırılamayacak ölçüde büyük bir anlama sahiptir.” görüşünü paylaştı.

31 Mart ile yerel yönetimlerde yeni bir dönemin başlayacağını ifade eden Karaaslan, “Adını “Gönül Belediyeciliği” olarak koyduğumuz süreçte Manifesto olarak Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan tarafından kamuoyuyla paylaşılan 11 madde; bizim yerel yönetimler ve belediyecilikte sahip olduğumuz tecrübe ile bu alanda yeniliğe açık, şehirlerin değişen gündemini dikkate alan yönümüzü ortaya koymaktadır. 31 Mart, şehircilikteki hedeflerimize ulaşacağımız, milletimizle güçlü gönül bağları kuran Belediye Başkanlarımız ile ilçelerimizde ve şehirlerimizde eser ve hizmet siyasetinin güç kazanarak büyük atılımları hayata geçireceği yeni bir dönemin başlangıcı olacaktır.” açıklamasında bulundu.

“Samsun, Yeni Bir Başarı Hikâyesi Yazacak”
“Samsun Teşkilatımızın kurucusu, Bakanlık ve 3 Dönem Milletvekilliği görevleriyle şehrimize ve ülkemize hizmetleri bulunmuş, bilgi birikimi, donanımı ve tecrübesiyle Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Sn. Mustafa Demir ve İlçe Belediye Başkan Adaylarımız başta olmak üzere, mevcut Belediye Başkanlarımız, Milletvekillerimiz ve tüm teşkilatlarımızla birlikte seçim süreci boyunca samimiyetle gece gündüz çalıştık, çalınmadık kapı, sıkılmadık el, girilmedik gönül bırakmamanın gayreti içinde olduk.” diyen Karaaslan, “100.Yıl heyecanını yaşayan Samsun’umuzun tamamında değerli hemşehrilerimizin güçlü desteğiyle 31 Mart’ta yeni bir başarı hikâyesi yazacağımıza inanıyorum.” dedi.

“Samsun’dan Rekor Katılım ve Güçlü Destek Bekliyoruz”
Samsun’un 31 Mart’ta 17 ilçesiyle birlikte Büyükşehir’de de tercihini bir kez daha hizmetlerin devamından, Gönül Belediyeciliği’nden ve Cumhur İttifakı’ndan yana yapmasını beklediklerini aktaran Karaaslan, “Samsun’dan bu seçime rekor katılım ve güçlü bir destek bekliyoruz. Demokrasimizin namusu olarak gördüğümüz, geçmişte uğruna canlar verdiğimiz sandığa sahip çıkarak, Türkiye ve millet düşmanlarına milli irade şehri Samsun’umuzdan esaslı bir ders vereceğiz. 31 Mart’ta Cumhur İttifakı’ndan yana kullanılacak her bir oy, Cumhur’un karşısında duran kirli ittifaka ve Türkiye düşmanlarına verilecek tarihi bir mesaj niteliğindedir. Sahada ortaya konulan coşku ve ilgi göstermektedir ki Samsun, Cumhur İttifakı’na en güçlü desteği verecek şehirlerin başında gelecektir. Bizler gönülden inanıyoruz ki milletimizin irfanı, feraseti ve siyaset okuması sayesinde sandıktan en doğru karar çıkacaktır.” görüşünü paylaştı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber