Karaaslan Regaip Kandili mesajı yayımladı

Karaaslan Regaip Kandili mesajı yayımladı
27.02.2020
A+
A-

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, Regaip Kandili dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Karaaslan mesajında şu ifadelere yer verdi;

“İnancımızda ve kültürümüzde çok önemli bir yeri bulunan, manevi duygularımızın doruğa ulaştığı, Rabb’imizin rahmet ve mağfiretinin yeryüzünü kuşattığı kandiller zincirinin ilk halkası olan mübarek Regaip Kandili’ni bir kez daha idrak edecek olmanın sevincini yaşıyoruz.

Bereketli bir manevi mevsimin müjdecisi olan Regaip Kandili, samimi bir kalple rağbetimizin yalnızca yaratıcımıza olması gerektiğini bizlere bir kez daha hatırlatmaktadır. İçinden geçtiğimiz bu kutlu zaman dilimlerini, ahlaken yükselişimizin, ruhlarımızın arınışının, birlikte yaşama sevincimizin ve kardeşliğimizin daha da pekiştirmesinin vesile olarak görmeliyiz.

Vatan topraklarımızda bütün vatandaşlarımızın huzuru ve tüm insanlık için esenliğin hâkim olması en büyük dileğimizdir. Türkiye olarak Dünya’nın çeşitli yerlerinde çocuk, kadın, yaşlı demeden zulme uğrayan tüm mazlumların hamisi olmaya devam edeceğiz.

Bu duygu ve düşüncelerle, tüm hemşehrilerimizin, aziz milletimizin ve İslam âleminin Regaip Kandili’ni tebrik ediyor, bu müstesna gecenin bereket ikliminin insanlığın hidayetine, barış ve huzuruna vesile olmasını, tüm insanlığa hayırlar getirmesini niyaz ediyorum.”

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber