Karaaslan: Milletimizle beraber inandığımız yolda AK Parti 19 yaşında

Karaaslan: Milletimizle beraber inandığımız yolda AK Parti 19 yaşında
13.08.2020
A+
A-

AK Parti Çevre, Şehir ve Kültürden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, “AK Parti’nin Kuruluşu’nun 19. Yıldönümü” dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Karaaslan mesajında şu ifadelere yer verdi;

“Kurulduğu 2001 yılından beri siyaseti milletin rehberliğinde ve millet için yapan AK Parti’miz Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde, girdiği tüm seçimlerden başarıyla çıkıp 2002’den bu yana tek başına iktidarda kalarak yönetim kabiliyetini ve kadrolarına duyulan güveni kanıtlamıştır.

Teşkilatlarımızın ülkemizin dört bir yanında aynı azim, aşk ve heyecanla ortaya koyduğu gönülden gayret, AK Parti olarak milletimize en iyi hizmetleri sunmamıza vesile olmuştur. Kuruluşumuzdan bugüne geçen sürede girdiğimiz her seçimden alnımızın akıyla çıkıp her yeni hizmet döneminde omuz omuza çalışarak ülkemizde, daha önce görülmemiş dev adımları atma, hayal dahi edilemeyen hamleleri hayata geçirme, istikrarı hâkim kılma imkânına kavuştuk. 83 milyon vatandaşımıza dokunacak her hizmeti milletimizin istifadesine sunduk, hak ve özgürlüklerden yatırımlara kadar çok geniş yelpazede ilerleme kat ettik. Eğitimden sağlığa, sosyal hizmetlerden adalete, savunmadan ticarete, enerjiden yerli ve milli sanayiye kadar tüm alanlarda yakaladığımız ivmeyi, önümüze çıkarılan engelleri bir bir aşarak daha da ileri taşımayı başardık. Milletimizin teveccühü, teşkilatlarımızın gücü yanımızda oldukça bu yolda azimle, kararlılıkla yürümeye devam edeceğiz.

Cumhuriyet tarihimizin en büyük yatırımlarını, şehirlerimizle 18 yılda buluşturmuş bir partinin mensupları olmakla iftihar ediyoruz. Bugün AK Parti’mizin 19. yaş gururunu milletimizle paylaşırken her yaş ile yenileniyoruz. Ülkemizin itibarını dünyada daha da yükselten, hak ve hukukunu her platformda koruyan, gecesini gündüzüne katarak çalışan, bu yönüyle tüm teşkilatlarımıza da örneklik teşkil eden Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde kadrolarımızı genişletmeyi, hedeflerimizi büyütmeyi, milletimizden aldığımız güçle yine milletimize hizmet etmeyi sürdürüyoruz. Bugün; özgüven sahibi, kendi kararlarını kendisi alan, cesaretle uygulayan, gerektiğinde hiçbir adımı atmaktan çekinmeyen bir ülke varsa bunda AK Parti iktidarlarımızın payı çok büyüktür.

Ülkemizin, milletimizin ve tüm mazlum coğrafyaların umudu haline gelen AK Parti’mizi bugünlere getiren sabır, inanç ve azimdir. Tam 18 yıldır kalbimizdeki millet ve memleket sevdasıyla nasıl yol yürüdüysek bugün de aynı duygularla hizmet yolculuğumuza devam ediyoruz. 19.yaş programımızın temasını oluşturan “Milletimizle Beraber İnandığımız Yolda AK Parti 19 Yaşında” söylemimizde anlam bulduğu şekilde milletimizle yol arkadaşlığımızı güçlendirerek sürdüreceğiz.

AK Parti’mizin kuruluşunun 19. yıl dönümü vesilesiyle bugüne kadar partimize gönül vermiş, teşkilatlarımızda görev almış tüm dava arkadaşlarımıza ve destekleriyle yanımızda olan aziz milletimize şükranlarımı sunuyor, inandığımız kutlu yolda nice uzun ve başarılı yıllar diliyorum.”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber