Karaaslan: İyice Kontrolü Kaybettiler

Karaaslan: İyice Kontrolü Kaybettiler
27.03.2019
A+
A-

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, Samsun’un Havza ilçesinde gerçekleştirdiği programlar kapsamında Havza Seçim Koordinasyon Merkezi’nde AK Parti teşkilatlarıyla bir araya geldi.

“İyice Kontrolü Kaybettiler”
Havza İlçe Teşkilatına hitaben yaptığı konuşmada, sözde Millet İttifakı üyelerinin son günlerde artan itiraflarına ve tehditkâr sözlerine dikkat çeken Karaaslan, “HDP’nin Millet İttifakı adaylarını kastederek, “Seçilirse bizim sayemizde seçildiğini bilsinler” dediğini, “listeleri birlikte yazdık” açıklamasında bulunduklarını, demokratik olduğunu söyleyenlerin bir başka adayın adaylıktan çekilmesi için nasıl tehditler savurduklarını, terör örgütlerinin gönderdikleri talimatları harfiyen nasıl uygulamaya geçirdiklerini, Belediye Meclis Üyeliklerini belediyelere sızma aracı olarak kullandıklarını, milletin kutsallarını nasıl alaya aldıklarını son 15 günlük süre zarfında çok net gördük. Sona doğru yaklaşıldıkça CHP, HDP, İP ve SP ortaklığının iyice kontrolü kaybettiğini izliyoruz. Dillerinden her yeni gün dökülen itiraflar gösteriyor ki; bizler milletimizin güçlü desteğiyle yol yürümeye devam ederken, vesayetin, terör örgütlerinin sözcülüğünü yapanlara asla fırsat vermememiz gereken bir seçime doğru gidiyoruz.” açıklamasında bulundu.

“CHP Grup Başkanvekili Son Açıklamasıyla Haddini Aşmıştır”
CHP Grup Başkanvekili Engin Altay’ın bir televizyon programında yaptığı açıklamalara da değinen Karaaslan, “Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’a ve MHP Genel Başkanı Sn. Bahçeli’ye yönelik, “Hücrede hesap sorulacak” şeklindeki tehditkâr açıklamasıyla CHP Grup Başkanvekili haddini aşmıştır. Son derece çirkin ve demokrasi tarihimizin utançlarından biri olarak hafızalara kazınan sözleriyle CHP’nin Grup Başkanvekili 15 Temmuz’da meydanda milletimizin cesareti ve demir yumruğuyla karşılaşıp tamamlanamayan girişimi hayata geçirmek gayesinde olduklarını ortaya koymuştur. İşte bütün bunlara millet olarak fırsat vermemek için dünden daha çok çalışmamız ve ülkemizin huzurlu, aydınlık ve müreffeh geleceği için bir zafere daha imza atmamız gerektiğinin bilincindeyiz. “Hücrede hesap sorulacak” diyenlere 31 Mart’ta bizzat milletimiz tarafından sandıkta hesap sorulacaktır.” açıklamasında bulundu.

“31 Mart, Yeni Bir Dönemin Başlangıcı Olacak”
31 Mart seçimlerinin hem şehirlerde hem de Türkiye’de yeni bir dönemin başlangıcı olacağını ifade eden Karaaslan, “Ülkemizi ağırlıklarından kurtaran Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’nin ilk yerel seçimleri olan 31 Mart 2019, bir dönemi kapatıp yeni bir dönemi açacaktır. Tüm şehirlerimizi emin ellere emanet etmek, şehirlerimizi ve ülkemizi 2023’e en güçlü ve kararlı şekilde hazırlamak için 31 Mart’ta büyük bir başarı elde etmeye ihtiyacımız var. Son ana kadar milletimizle birlikte omuz omuza verecek, çok çalışacağız. İnşallah 31 Mart akşamı hem 17 ilçemizde hem Samsun’umuzda hem de Türkiye’mizin tamamında büyük bir zafer elde edeceğiz.” görüşünü paylaştı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.