Karaaslan: İstişare ve ortak akılla yola devam

Karaaslan: İstişare ve ortak akılla yola devam
11.04.2019
A+
A-

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, Samsun programı kapsamında Cumhur İttifakı Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir’in İl Seçim Kurulu’ndaki mazbata törenine katıldı, MHP İl Başkanlığı’nı ziyaret etti. AK Parti İl Başkanlığı’nda düzenlenen basın açıklamasının ardından Büyükşehir Belediyesi’nde gerçekleşen devir teslime katıldı.

Şahin’e Teşekkür, Demir’i Tebrik
31 Mart’ta gerçekleştirilen seçimlerde Samsun’da Cumhur İttifakı’nın adayı Mustafa Demir’in rakiplerine göre % 47,38 oy oranıyla yarışı açık ara önde tamamladığını ve Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı olarak seçildiğini ifade eden Karaaslan, “Büyükşehir Belediye Başkanlığı’na; şehrimizin ihtiyaçlarını yakından bilen, çözüm odaklı, uzun yıllara dayalı siyaset ve bürokrasi tecrübesiyle Sn. Mustafa Demir’in seçilmesi şehrimiz için çok değerlidir. Çalışması, bakış açısı, vizyonu ve azmiyle adından söz ettiren, kampanya sürecinde bizlerle paylaştığı projeleriyle şehrimizde şahlanışın işaretlerini veren değerli Başkanımıza yeni görevinde muvaffakiyetler diliyorum.” dedi.

Samsun’a Büyükşehir Belediye Başkanı olarak 19 yıl hizmet eden Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz’a teşekkür eden Karaaslan, “Belediyecilikte Samsun’umuzu ön plana çıkaran, şehrimizi marka değer haline getiren, sahip olduğu tecrübeyi diğer belediyelerimizle paylaşan Sn. Yusuf Ziya Yılmaz Vekilimize teşekkür ediyorum.” ifadelerine yer verdi.

Büyükşehir Belediye Başkanı olarak kısa bir sürede çalışmalarıyla Samsun’luların gönlünde yer edinen Zihni Şahin’e Samsun’a katkıları ve kazandırdıkları nedeniyle teşekkür eden Karaaslan, “Samsun’umuzu çok daha güçlü bir şekilde geleceğe taşıma düşüncesiyle 11 aylık kısa sürede büyük bir heyecanla çalışan değerli Zihni Şahin Başkanımız’a şehrimize katkıları ve emekleri için gönülden teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.

“Liderimizden İlham Alıyoruz”
“Attığımız her adımın, kazandığımız her başarının Türkiye için bir anlamı var.” diyen Karaaslan, “31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerinde Türkiye genelinde elde ettiğimiz başarının haklı gururunu yaşıyoruz. 17 senede girdiğimiz 15 seçimin her birinde; önümüzü kesmeyi, yürüyüşümüzü durdurmayı hedefleyen pek çok girişimle karşılaştık. Bir yandan bunlarla mücadele verirken bir yandan da çok önemli kalkınma hamlelerini hayata geçirdik. Adalet ve kalkınmayı merkeze alarak izlediğimiz yolda milletimizin teveccühüyle 15. büyük başarımızı, gerek Türkiye genelinde gerekse Samsun özelinde büyük ailemizin her bir ferdinin özverili ve gayretli çalışmalarına borçluyuz.” ifadelerine yer verdi.

“Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ın, Dünya meseleleriyle yoğun bir şekilde ilgilenirken sahada ortaya koyduğu çaba bize ilham olmuştur.” görüşünü paylaşan Karaaslan, “Liderimizin öncülüğünde yürüdüğümüz yolda bize yorulmak yakışmazdı. Milli müştereklerimiz etrafında ortaya çıkan Cumhur İttifakı olarak kendimizi dünden daha güçlü hissediyoruz. Şimdi önümüzde, Türkiye genelinde 753 Belediye Başkanlığıyla, ülkemizin % 56’sının AK Parti Belediyeciliği ile yönetileceği bir tablo var. Sorumluluğunun hakkını verebilecek ekiplerle beldelerimizde, ilçelerimizde, illerimizde ve Büyükşehirlerde AK Parti Belediyeciliği’nin farkını bir kez daha göstereceğiz.” dedi.

“İstişare ve Ortak Akılla Yola Devam”
AK Parti’nin en önemli özelliğinin istişare ve ortak akıl mekanizmasına verdiği önem olduğunu anlatan Karaaslan, “Seçimin sonuçlanmasının ardından durum tespiti yapmak ve yol haritamızı belirlemek üzere, Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ın Başkanlığı’nda ilk MYK Toplantımızı dün Genel Merkezimiz’de gerçekleştirdik, yarın da MKYK Toplantımızı yapacağız. AK Parti’mizin 28. İstişare ve Değerlendirme Toplantısı’nı 26-27-28 Nisan’da Kızılcahamam’da gerçekleştireceğiz. Kampımızı Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız, Genel Başkan Yardımcılarımız, Milletvekillerimiz, Kadın ve Gençlik Kolları Başkanlarımız ve Belediye Başkanlarımız’ın katılımıyla gerçekleştirip, istişare ve ortak akılla çalışmalarımıza kaldığımız yerden devam edeceğiz.” açıklamasında bulundu.

Programlara AK Parti Samsun Milletvekilleri Ahmet Demircan, Yusuf Ziya Yılmaz, Orhan Kırcalı, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, AK Parti İl Başkanı Ersan Aksu ile MHP İl Başkanı Abdullah Karapıçak da katıldı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber