Kandıra: 14 Mayıs’ta Cumhur İttifakı kazanacak

Kandıra: 14 Mayıs’ta Cumhur İttifakı kazanacak
19.03.2023
A+
A-

MHP Samsun İl Teşkilatı yeni yönetimin tanışma programında basın mensupları ile bir araya geldi. Başkan Kandıra, 14 Mayıs seçimlerinde Cumhur İttifakı’nın ve MHP’nin seçimleri kazanan taraf olacağını söyledi.

MHP Samsun İl Başkanlığı görevini aldıktan sonra basının önüne çıkan Başkan Kandıra, teşkilatlarda yeni göreve başlayan teşkilat üyelerini basına tanıttı.

Toplantıda önemli açıklamalarda bulunan Kandıra 14 Mayıs seçimlerinde vatanını seven her bir vatandaşın oyuna talip olduklarını söyledi.

Türkiye’nin savunma sanayinde gerçekleştirdiği büyük başarılara değinen Kandıra; “Bu başarıları kim görmezden geliyorsa, kim bunları istemiyorsa vatandaşlarımız bunlara gereken cevabı sandıkta verecektir” dedi.

Millet İttifakı’nın Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nun HDP ile 18 Mart Çanakkale zaferinin yıldönümünde görüşmek istemesinin bir mesaj olduğunu gelen baskılar ile bu görüşme takviminin değiştirilmiş olmasının bir mana taşımadığını söyledi.

Kandıra, açıklamasında; “Devletin karşısında olanlar böyle anlamlı günlerde birilerine mesajlar verirler. Biz neyin ne olduğunun farkındayız. Milletimiz de farkında. Böyle mesaj peşinde olanlara vatandaşlarımız sandıkta en iyi mesajı verecektir”diye konuştu.

Başkan Kandıra, MHP olarak 14 Mayıs seçimlerine tüm teşkilatları ile hazır olduklarını belirterek sözlerini şöyle tamamladı: “Seçimlerde vatanını seven her kesimin oylarına talibiz. Cumhur ittifakı 14 Mayıs seçimlerinde büyük başarı elde ederek seçimleri kazanacak ve büyük bir başarıya imza atacaktır. Bizlerde Samsun teşkilatı olarak bu başarı da kendi üzerimize düşenin en iyisini yaparak mücadele edeceğiz.”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber