Kanal Avrupa’dan Başkan İkiz’e ziyaret

Kanal Avrupa’dan Başkan İkiz’e ziyaret
20.07.2018
A+
A-

Avrupa’dan yayın yapan Kanal Avrupa Televizyonunda Adım Adım Avrupa Programının yapımcı ve sunucusu Mehmet Baş Havza Belediye Başkanı Murat İkiz’i ziyaret etti.

Havza Belediye Başkanlığı makamında gerçekleştirilen ziyarette Adım Adım Avrupa Programının yapımcı ve sunucusu Mehmet Baş Havzanın ve Havzalıların Almaya başta olmak üzere bir çok Avrupa ülkesinde ilçelerinin tanıtımına katkı sağladıklarını belirterek; “Yapmış olduğunuz tanıtım ve düzenlenen Tirit geceleri ile Avrupa’da Havza bilinen bir yer haline geldi. Sayın Başkanım Avrupa’ya geldiğinde bizleri her zaman ziyaret ediyorlar. Bizlerde kendisini ziyaret ettik. “dedi.

Havza Belediye Başkanı Murat İkiz ise ziyaretten ötürü duyduğu memnuniyeti dile getirerek; “Çabamız Havza için. İnşallah Havza yapılan termal tatil merkezi ve organize sanayi bölgesinde gerçekleşecek yatırımlar ile daha da gelişecek ve adından söz ettirecek. Sizlere Avrupa’da kardeşlerimizin sesi olduğunuz için teşekkür ediyorum.” Dedi.

Havza Belediye Başkanı Murat İkiz ve Adım Adım Avrupa Programının yapımcı ve sunucusu Mehmet Baş daha sonra Hattuşa Vacation Termal Club Havza tesisin yapılacağı alanı ve tanıtım merkezini ziyaret ederek İşletme Müdürü Hacı Ömer Atak’tan proje hakkında bilgiler aldılar ve incelemelerde bulundular.

Adım Adım Avrupa Programının yapımcı ve sunucusu Mehmet Baş devremülk sistemin Avrupa’da uzun yıllardır uygulandığını belirterek; “Bu proje Havza’ya ayrı bir değer katacak ve ilçeye katma değer kazandıracaktır.”dedi.

Havza Belediye Başkanı Murat İkiz ise 2019 yılında hizmete girecek tesis ile Havzanın turizmden alacağı payın artacağını belirterek; “Havza termal turizmde söz sahibi bir ilçe olacak. Bu tesisimizin tamamlanmasının ardından bölgemize daha fazla yatırımcı gelecektir.” Dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber