Kamber: Siyaset düzgün yapılmalı

Kamber: Siyaset düzgün yapılmalı
14.03.2019
A+
A-

MHP Kavak İlçe Başkanı Cahit Kamber, “Siyaset düzgün ve çirkefleşmeden yapılmalı” dedi.

Kavak’ta seçim çalışmaları için gittiği yerlerde kendisini tüm partililerin adayı olarak gösteren konuşmalar yaparak destek isteyen İYİ Parti adayını eleştiren MHP İlçe Başkanı Cahit Kamber, “ Kendine güvenen bulunduğu yeri söyler, ama bunlar onu da yapamıyor” diye konuştu.

31 Mart Yerel seçimlerine sayılı günler kala Kavak’ta seçim çalışmaları her geçen gün artan bir tempo ile sürerken İyi Parti adayı Şerif Ün’ün köylerde yaptığı seçim konuşmalarında kendisini AK Parti, MHP, CHP ve İyi Partililerin adayı olarak göstererek seçmenlerden oy talep etmesi tepki gördü.

MHP Kavak ilçe Başkanı Cahit Kamber rakip parti adayını davranışı nedeniyle sert bir dille kınadı. Siyasette, siyasi terbiye gereği bir duruş olması gerektiğini belirten MHP ilçe Başkanı Kamber,” Rakip adayın köylerde kendisini dört parti adayı olarak göstererek oy istemesi kadar çirkin bir hareket olamaz. Kendine güvenen bulunduğu yeri söyler, projesini anlatır oyunu ister. Böyle ben her partilinin adayıyım demesi onları kurtarmaz. Halkımız zillet ittifakına gereken dersi sandıkta verecektir. Siyaset bir duruş gerektirir. Siyasette çirkefleşmemek gerek. Ben herkesin adayıyım diyerek siyaset de hiç yapılmaz” dedi.

Cumhur ittifakı adayı ve Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu ’da Kavaklıların 31 Mart’ta zillet ittifakına en büyük dersi vererek sandığa gömeceğini söyledi. Sarıcaoğlu, “ Ne yaparsalar yapsınlar. Ne derseler desinler kendilerini bekleyen sondan kaçamayacaklar ve halkımız onlara gereken dersi sandıkta verecektir. Biz isterdik ki rakiplerimizde siyaseti ilkeli yapsınlar ama ne yazık ki bundan çok uzaklar. Öyle ben her partinin adayıyım diye gezerek bu iş olmaz. Şimdi de yalan siyaseti ile ayakta kalmaya oy almaya çalışıyorlar. ” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber