Kabadayı: Hizmet aşkı ile çalışacağım

Kabadayı: Hizmet aşkı ile çalışacağım
01.11.2018
A+
A-

Samsun İlkadım ilçesi’nin Ataköy mahallesi’nde yaşan Selim Kabadayı Mart ayında yapılacak olan yerel seçimlerde Ataköy Mahallesi’ne hizmet için çalışacağını söyledi.

Hizmet aşkı ile Ataköy Mahallesi’ne yorulmadan hizmet edeceğini ifade eden Selim Kabadayı açıklamalarda bulundu.

Selim Kabadayı’nın açıklaması şöyle; “19 Mayıs 1919 Gazi Mustafa Kemal Atatürk Samsun’a geldiğinde 20 mayıs 1919 köyümüz eski adıyla BADIRLI yeni adıyla Ataköy mahallemizi ziyaret etmiştir.

Samsun’un duayen siyasetçisi yıllarca 5 dönem Milletvekiliği yapmış büyüğümüz rahmetli İlyas Kılıç beyefendi hala yapmış olduğu hizmetleri konuşuluyor.

Torunu AK Parti’de 4.cü dönem Milletvekili bir önceki dönem Gençlik ve Spor Bakanı Sayın Akif Çağatay Kılıç beyefendi Samsun’un ve köyümüzün evladı köyümüze büyük hizmetleri vardır, hakkını ödeyemeyiz. Bakan beyin babası Sinan Kılıç bey Başkanımızın özel doktorudur. Amcası Washington Büyük Elçisidir. Değerli ağabeyimiz Serdar Kılıç beyefendi ise köyümüzün mahallemizin değerleridir. Aynı zamanda siyasetle uğraşan büyüklerimiz de devam etmektedir.

HİZMET AŞKI İLE ÇALIŞACAĞIM
Gençliğe önem verdiğini ve gençler için sosyal anlamda tüm çalışmalar yürüteceğini ifade eden Ataköy Mahallesi Muhtar adayı Selim Kabadayı, “Gençliğe önem verdiğini ve gençler için sosyal anlamda tüm çalışmalar yürüteceğim. Mahallemiz zengin bir değerlere sahip şahsım saygı çerçevesinde AtaKöy Mahallemize daha güzel hizmet için çalışacağım ve bu hizmeti aşkı ile yorulmadan çalışacağım.” diyerek sözlerine son verdi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.