İYİ Parti Samsun Teşkilatında kongre heyecanı yaşanıyor

İYİ Parti Samsun Teşkilatında kongre heyecanı yaşanıyor
29.06.2020
A+
A-

Temmuz ayının son haftasında yapılması beklenen kongre öncesi Eski il başkan yardımcısı Hasan Aksoy, Atakum Belediye Meclis Üyesi Mimar Murat Keskin ve Cemal Ceyhun Karaca adaylıklarını açıklarken birkaç adayın daha ilerleyen günlerde aday olabileceği konuşuluyor.

ADAYLAR NETLEŞİYOR
İYİ Parti Samsun İl Başkanı Av. Recep Güleroğlu adayların fazla olmasının partilerine olan ilginin ne denli güçlü olduğunu gösterdiğini ve Samsun’da Türkiye’ye yakışır bir kongre yaparak örnek olacaklarını söyledi. Güleroğlu kendisinin aday olup olmayacağıyla ilgili konulara ilerki günlerde yapacağı basın toplantısıyla açıklık getireceğini söyledi.

ÖRNEK KONGRE OLACAK
Başkan Recep Güleroğlu’un aday olması halinde il başkanlığı seçimlerinde çok adaylı bir yarışın olması beklenirken, İYİ Parti’nin Samsun’daki tek Milletvekili ve etkili ismi Bedri Yaşar’ın da kongrede etkin rol oynayacağı belirtiliyor.

BEDRİ YAŞAR KİMİ DESTEKLEYECEK?
Bu arada 15 Temmuz tarihine kadar ilçe kongrelerinin tamamlanması beklenen İYİ Parti’de temmuz ayının sonuna doğru yapılacak il kongresi öncesi kulis çalışmaları da hızlanmış durumda. Aday olan isimler sahada çalışmalarını sürdürürken İYİ Partililer at başı bir yarışın olcağı görüşünde birleşiyorlar.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber