İyi Parti Samsun il başkanı kim olacak ?

İyi Parti Samsun il başkanı kim olacak ?
27.02.2020
A+
A-

İYİ parti Samsun’da ilçelerin kongre heyecanı son hız devam ederken il başkanının kim olacağı merak konusu.

İYİ Parti’de ilçe kongreleri devam ederken yaklaşan İYİ Parti Samsun İl Başkanlığı 2. Olağan Kongresi öncesi gözler il başkanlığına çevrildi. Yaklaşık 3 ay sürecek ve 22 Şubat’ta Yakakent İlçe Kongresi ile başlayan süreç 14 Mayıs’ta 19 Mayıs İlçe Kongresi ile tamamlanacak. Geçtiğimiz hafta sonu Yakakent ve Atakum İlçe Kongrelerini tamamlayan İYİ Parti’de kongreler 7 Mart’ta Ayvacık ve Terme ile 8 Mart’ta yapılacak olan Bafra İlçe Kongresi ile devam edecek.

YAKAKENT VE ATAKUM’DA DEĞİŞİM YOK

Kongresi yapılan ilçeler olan Yakakent’te Hamza Yakupoğlu yeniden başkan seçilirken Atakum’da da İlçe Başkanı Selen Gülhan Çam yeniden seçildi.

İL BAŞKANLIĞI İÇİN ADI GEÇEN BEŞ ADAY VAR

İYİ parti Samsun’da ilçelerin kongre heyecanı son hız devam ederken il başkanının kim olacağı merak konusu. Siyasi kulislerde mevcut İl Başkanı Recep Güleroğlu’nun yeniden aday olmayacağı konuşulurken Güleroğlu henüz aday olmayacağını açıklamadı.

İl Başkanlığı için adaylığı açıklayan Murat Keskin, Ayşe Ayan, Hasan Aksoy ve Ceyhun Karaca sahada çalışmalar yaparken yapılan ilçe kongrelerine de katıldılar. Adaylığını açıklayan adayların yanı sıra Önder Fatih Şenol’un da aday olacağı ve ilçelerdeki il delegeleri ile görüştüğü biliniyor.

ŞENOL ADAY OLUR İSE DENGELER DEĞİŞEBİLİR

Önder Fatih Şenol’un İYİ Parti Samsun İl Başkanlığı adaylığı kulislerde konuşuluyor. Önder Fatih Şenol, 24 Haziran seçimlerinde Milletvekili Adayı iken, halen İl Başkanı olan Recep Güleroğlu, önceki dönem İl Başkanı Ömer Süslü ve Milletvekili Adayı İbrahim Özyer’in oğlunun ve kendisinin içinde bulunduğu aracın yaptığı kazada araçta yaralanmıştı.

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.