İtfaiyeden YEPAŞ Çalışanlarının Çocuklarına Eğitim

İtfaiyeden YEPAŞ Çalışanlarının Çocuklarına Eğitim
22.06.2022
A+
A-

Samsun Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı ekipleri YEPAŞ çalışanlarının 5-15 yaş aralığındaki çocuklarına yangına karşı farkındalık eğitimi verdi.

Son yıllarda toplumun bilinçlendirilmesi çalışmalarıyla verdiği önem ile dikkatleri çeken Samsun Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı, bünyesinde yer alan Samsun İtfaiye Eğitim Merkezi (SABİTEM) ile YEPAŞ Çalışanlarının 5-15 yaş aralığındaki çocuklarına yangına karşı farkındalık eğitimi veren ekipler itfaiyecilik mesleği, yangın, ilk müdahale, korunma yolları, yangın sırasında doğru tahliye gibi eğitimler verdi. İtfaiye Eğitim Merkezi Arama ve Kurtarma Eğitim Müdürü Mehmet AŞIKOĞLU ve Eğitmen Ercan KABADAYI tarafından verilen eğitimde ayrıca çocuklara itfaiye araçları da tanıtıldı.

YEPAŞ Genel Müdürü Arif AKŞAM; “Çocuklarımıza itfaiyecilik mesleği tanıtılırken, olası yangın ve afet durumlarında neler yapılması gerektiğini hem teorik hem de pratik şekilde bu alanlarda uygulatarak bilinçlendirmeyi amaçladık. Çocuklarımız hem eğlenip hem de öğrendiler, tüm halkımızın bu deneyimi çocuklarına yerinde yaşatmak için yetkililer ile irtibata geçmeli ve bu farkındalık kazanılmalı.” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber