İstanbul’daki israfın araçları Samsun’da

İstanbul’daki israfın araçları Samsun’da
26.12.2019
A+
A-

Samsun Büyükşehir Belediyesi 4 aylık araç kiralama işini dudak uçuklatan bir rakamla Samsun’da oto kiralama şirketi yokmuş gibi İstanbul Merkezli Sarılar isimli bir firmaya verdi.

Sarılar isimli firmanın Samsun Büyükşehir Belediyesine 4 aylık süreçte kaç araç kiralık vereceği, kiralanan araçların hangi Daire Başkanlıklarında kullanılacağı soruları yanıtını bekliyor.

O ARAÇLAR MI GELDİ?

İstanbul Merkezli Sarılar isimli firmanın ihaledeki fahiş fiyata ulaşmak için binek araç ihalesine Kamyon, Kepçe gibi ağır iş makinelerini de dahil ettirerek yüzde 2 olan kasko değerini yükseltme yolunu seçtiği ifade edildi.
Sadece 4 aylık araç kiralama işi için 1 Milyon 798 bin liralık ihaleyi alan firmanın İstanbul Büyükşehir Belediyesine de araç kiraladığı öğrenilirken, söz konusu araçların İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun seçim sonrası Yeni Kapı da sergilediği araçlar olduğu öne sürüldü.

DEMİR HALA SESSİZ!

Yeni Kapıda sergilenen CLİO marka araçların Samsun Büyükşehir Belediye Başkanlığındaki daire başkanları ve müdürlerin emrine ihaleyle verildiği iddiası sosyal medya da tartışma konusu olurken, Belediye yönetiminin bu iddialar karşısında hala bir açıklama yapmaması akıllarda soru işareti bırakıyor. İSRAFIN ARAÇLARI SAMSUN’daYeni gelen bu araçlardan birininde Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Nihat Soğuk’un emri altına tahsis edildiği öğrenildi.

İŞTE İHALE BELGESİ

sarilar1 1

Kaynak: Samsunözelhaber

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber