SON DAKİKA
Şarkıcı Güllü’nün kızının arkadaşı Sultan Nur Ulu’nun savcılık ifadesi ortaya çıktı! Bacaklarına doğru sarılarak, kendisini… • TBMM’de taciz iddiasıyla başlatılan soruşturmada lokanta görevlisi tutuklandı • Samsunspor, TFF Başkanı Hacıosmanoğlu’ndan gerekli çalışmaların yapılmasını talep etti • Mahkum taşıyan midibüsün de karıştığı zincirleme kazada çok sayıda kişi hastaneye kaldırıldı • “Futbolculara yüksek kârlı fon” davasında karar: Seçil Erzan’a 102 yıl 4 ay hapis cezası!

İstanbul’da uyuşturucu soruşturması: Ünlü isimlere gözaltı – Birlik Haber Ajansı

1 dk. okur

İSTANBUL-BHA

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Kaçakçılık, Narkotik ve Ekonomik Suçlar Soruşturma Bürosunca yürütülen soruşturmada, bazı ünlü kişilerin uyuşturucu veya uyarıcı madde kullandığına ilişkin makul şüphelerin bulunduğu tespit edildi.


İstanbul’da uyuşturucu operasyonu: Aralarında oyuncu da var

İstanbul’da uyuşturucu operasyonu: Aralarında oyuncu da var

İçeriği Görüntüle

Soruşturma kapsamında oyuncu İrem Sak, sosyal medya fenomeni Danla Bilic, Mümine Senna Yıldız, şarkıcı Aleyna Tilki, oyuncu Melisa Döngel, şarkıcı Yusuf Güney ve Cihan Şenözlü hakkında “kullanmak için uyuşturucu veya uyarıcı madde satın almak, kabul etmek, bulundurmak ya da kullanmak” suçlarından gözaltı kararı verildi.

İstanbul İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince Sarıyer, Eyüpsultan, Şişli, Üsküdar, Bakırköy ve Esenyurt ilçelerinde belirlenen 7 adrese eş zamanlı operasyon düzenlendi. Operasyonlarda İrem Sak, Danla Bilic, Mümine Senna Yıldız ve Aleyna Tilki gözaltına alındı.

Adreslerinde bulunamayan Melisa Döngel, Yusuf Güney ve Cihan Şenözlü’nün yakalanmasına yönelik çalışmaların sürdüğü bildirildi.

Öte yandan şüpheli Mümine Senna Yıldız’ın ikametinde yapılan aramada 5 gram esrar ile esrar öğütme aparatı ele geçirildi. Soruşturmanın çok yönlü olarak devam ettiği öğrenildi.

Bu Yazıyı Paylaş
Yorum yapılmamış

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir