Ispartalı Muhtar Kadriye Bilgiç Başkan Genç’i ziyaret etti

Ispartalı Muhtar Kadriye Bilgiç Başkan Genç’i ziyaret etti
17.07.2018
A+
A-

Samsun’da 2012 yılında düzenlenen “Türkiye’nin Kadın Hikayeleri” projesi kapsamında Canik’e gelen ve ilçeden etkilenen Ispartalı Muhtar Kadriye Bilgiç, daha önce farklı gruplarla iki kez ziyaret ettiği ilçeye tekrar gelerek, Başkan Osman Genç’in misafiri oldu.

Canik’te 2012 yılında düzenlenen “Türkiye’nin Kadın Hikayeleri” projesi kapsamında 81 ilden 81 başarılı rol model kadın ile Canik’e gelen ve Başkan Osman Genç’in ilçede yaptığı çalışmalardan etkilenerek, projeden sonra farklı gruplarla iki kez Canik’e gelen Isparta’nın Çünür Mahallesi Muhtarı Kadriye Bilgiç, bu sefer 60 kişilik grupla yeniden Canik’e geldi. Başkan Genç’in misafiri olan Ispartalı misafirler, belediye tarafından hayata geçirilen projelere hayran kaldı.

BÖLGENİN EN HIZLI GELİŞEN İLÇESİ

Canik’i gezmek için gelen Ispartalı misafirlerine belediye olarak ilçede yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi veren Başkan Osman Genç, “Canik Belediyesi olarak 2012 yılında 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde 81 ilden 81 rol model kadınımız ilçemizde güzel bir etkinliğe imza atmıştı. Bu projeden sonra değerli muhtarımız Kadriye Bilgiç ile Canik arasında bir bağ oluştu. Kendisi farklı gruplarla ilçemizi iki kez daha ziyaret etti. Şimdi sizlerle birlikte yeniden aramızda görmek son derece memnuniyet verici. Son 14 yılda yaptığımız çalışmalarla örnek olan ilçemiz, bölgenin ve Türkiye’nin de en hızlı gelişen ilçesi konumundadır” dedi.

YAŞAM STANDARDINI ARTIRIYORUZ

Canik’te ilklere imza attıklarına işaret eden Başkan Genç, “Canik’te ilk günkü aşkla şehrimiz için hizmet üretiyoruz. Çünkü 21. yüzyılda bir şehri geleceğe taşıyacak olan yerel yönetimlerdir. Bu anlayışla insanı merkeze alarak, uyguladığımız projelerle kadın dostu, çocuk dostu bir şehir ortaya koyuyoruz. Bu manada hanım konakları olsun, sıbyan merkepleri olsun, yine eğitim, kültür, sanat, spor, kentsel dönüşüm projeleri olsun hepsi şehrimizin gelişmişlik kriterlerini yükseltirken, insanlarımızın yaşam standardını da artıyor” diye konuştu.

MÜZELERİ GEZDİLER

Başkan Genç ile bol bol sohbet eden misafirleri en çok makam kapısının olmaması şaşırttı. Başkan Genç’in Halk Günü düzenlediğini de öğrenen Ispartalı misafirler, halkla arasına mesafe koymayan Genç’i tebrik ettiler. Ziyaret sonunda Muhtar Kadriye Bilgiç, Başkan Genç’e Isparta’ya özgü hediyeler verirken, Başkan Osman Genç de, misafirlerine Canik Belediyesi kültür yayınlarını hediye etti.  Daha sonra Mevlana Eğitim, Kültür ve Yaşam Kampüsü’ndeki eğitim tesislerini gezen Ispartalı misafirler, Canik Oyuncak Müzesi ile çalışmaları son aşamaya gelen 1071’den 15 Temmuz’a Destanlar Müzesi’ni de çok beğendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber