İŞKUR bekçi alımı başvuruları başladı!

İŞKUR bekçi alımı başvuruları başladı!
04.04.2023
A+
A-
2023 Nisan ayıyla birlikte Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) güncel ilanları da yayımlanmaya devam ediyor. Kamu ve özel sektörde bekçi alımının yapılıp yapılmayacağı vatandaşlar tarafından merak edilirken, yeni ilanlar geldi.

ŞKUR resmi internet adresinde yer alan ilanlara göre özel sektör için bekçi alımları yapılacak. İŞKUR üzerinden yayımlanan ilanlar kapsamında adaylarda aranan şartlar ve başvuru detayları da belli oldu. KPSS şartsız bekçi alımı yapılacağı duyuruldu.

İŞKUR bekçi alımı ilanları!

Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) resmi internet adresinde yayımlanan ilanlara göre, özel sektör için bekçi alımı yapılacak. Bekçi alımı ilanlarına nasıl başvuru yapılacağı ve adaylarda aranan şartlar da merak konusu oldu. Adayların başvuru yapmaları için İŞKUR resmi internet adresine kayıt olarak gerekli bilgileri doldurması gerekiyor. Peki, genel şartlar nelerdir?

İŞKUR başvuru şartları!

Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) resmi internet adresinde yayımlanan ilanlara göre bekçi alımı başvuruları için bazı şartlar aranmaktadır. Adaylarda özel ve genel şartlar aranırken, genel şartları şu şekilde sıralayabiliriz:

  • Adayların Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olması gerekir.
  • Adayların 18 yaşını tamamlamış olmaları gerekir.
  • İlköğretim, Lise, Ön Lisans ve Lisans mezunu olmaları veya yurt dışında bulunan ve mezun olunan okullar için denklik belgesi gerekir.
  • Kamu haklarından mahrum olmaması ve kamu hizmetlerinden mahrumiyet cezasıyla mahkum bulunmaması gerekmektedir.
  • Vardiyalı çalışma sistemine uyum sağlaması gerekir.
  • Alkol, uyarıcı madde veya uyuşturucu gibi sebeplerden dolayı tedavi görmemiş veya görmüyor olması gibi şartlar aranmaktadır.

Yayımlanan bu genel şartlar dışında özel şartlar da bulunmaktadır. Bu şartlar, İŞKUR bekçi alımı ilanlarına göre değişiklik gösterebilir. Bekçi alımı başvuruları ve şartları için İŞKUR resmi internet adresini ziyaret edebilirsiniz.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber