İshak Taşçı’dan Cemil Deveci’ye yanıt!

İshak Taşçı’dan Cemil Deveci’ye yanıt!

Atakum Doğu Karadenizliler Derneğinde gerçekleştirilen programda konuşan AK Parti Atakum Belediye Başkan A. Adayı İshak Taşçı, Başkan Deveciye yüklendi. Deveci’nin yalanlarına Atakumluların karnının tok olduğunu ifade eden Taşçı, “Japonların bu kadar yalanı ortaya çıksaydı harakiri yapardı. Cemil Deveci Atakum’un gelmiş geçmiş en beceriksiz başkanı” dedi.

GÖZÜ VAR GÖRMÜYOR, KULAĞI VAR DUYMUYOR.
ATAKUM’A GELMİŞ GEÇMİŞ EN BECERİKSİZ BELEDİYE BAŞKANI

Geçtiğimiz günlerde basın toplantısında “İshak Taşçı’nın yüreği varsa aday olsun” diyen Atakum Belediye Başkanı Cemil Deveci’ye cevap veren İshak Taşçı, “Atakum’un kaybettiği yılları geri kazandırmak üzere aday olarak bir aydır sahadayım. Başkanın yaşı malum. Gözü var görmüyor, kulağı var duymuyor. Sanırım sahaya da çıkmıyor. Sahaya çıksaydı Atakumlular ona İshak Taşçı’nın Koca Dağ kadar, Atakum kadar yüreği olduğunu ve Atakum’u tekrar hak ettiği hizmet anlayışıyla buluşturmaya aday olduğunu söylerdi. Atakum halkı çok bilinçli, çok ileri görüşlü. Kimin ne iş yaptığını, kimin dürüst olduğunu çok iyi biliyor. Cemil Deveci Atakum’un gelmiş geçmiş en beceriksiz belediye başkanı olmayı başarmış bir kişi. Göreve geldiği günden beri iftira, karalama operasyonlarıyla işbilmezliğinin üzerini örtmeye çalışıyor. Atakum’un Başkan Deveci’nin hezeyanlarına ayıracak vakti yok. Atakum halkı kendisinden çalınan 5 yılın bir an önce yeniden kazanılmasını istiyor” diye konuştu.

YERİNDE BİR JAPON OLSA ŞİMDİYE HARAKİRİ YAPMIŞTI

Her fırsatta dürüst olduğunu belirten Atakum Belediye Başkanı Cemil Deveci’ye dürüstlüğün lafta olmayacağını söyleyen İshak Taşçı, “Cemil Deveci dürüstlük konusunda japonlardan daha ileri olduğunu söylemiş. Sizlere çok basit birkaç konudan bahsetmek istiyorum. 6 Mayıs 2021 tarihinde sayın başkan, ‘Hukuk dışı, hukuku da boşver, etik dışı bir davranışımı bulsunlar hemen bırakıyorum, istifa ediyorum’ diyor. Bu ifadesinden 1 ay sonra Atakum Belediye Meclisi toplantısında AK Parti, MHP, İYİ Parti ve CHP mensubu tüm meclis üyeleri oy birliğiyle Cemil Deveci’nin ETİK DIŞI İŞ VE EYLEMDE bulunduğu kararını alıyor. Ne oldu dürüst başkan bıraktı mı, istifa etti mi? hayır. 15 Haziran 2021 Halk TV Yayınına çıkıp, yayın masasını göstererek; ‘İshak Taşçı bu masa büyüklüğünde bir arsa bırakmadı’ diyor. Bu ifadeyi kullanan başkan o programdan önce 11 Kasım 2019’da 24 arsanın satış yetkisini meclisten almış ve tek seferde 24 arsa satmış.Bugün itibariyle baktığımızda Atakum’un toplam 165 arsasını satmıştır. Bu yalan değil mi? Hani Cemil Deveci Japonlardan dürüsttü? Kendisini japonlardan daha dürüst gören başkanın yerinde bir japon olsaydı harakiri yapardı” diye konuştu.

ASIL CEVABI ATAKUM HALKI VERECEK

Atakumluların Başkan Deveci’nin hezeyanlarından bıktığını dile getiren AK Parti Atakum Belediye Başkan A. Adayı İshak Taşçı, “Sayın başkan benimle ilgili daha açmadığı konular olduğunu, geriye henüz dönmediğini ifade etmiş. Yahu sormazlar mı adama bugüne kadar neredeydin? Madem bizimle ilgili elinde bir bilgi, belge var; borçlarını ödemediğin alacaklılar her icra gönderdiğinde basını çağırıp mağdur edebiyatı yaparken neden kullanmadın? Elinde bir tane mahkeme kararı var mı? Tekrar söylüyorum, Atakum halkının ilçeye bir çivi dahi çakmayan, beceriksizliğini de boş hezeyanlarla örtmeye çalışan Cemil Deveci’ye tahammülü kalmamıştır. Atakumlular artık yalan ve iftira siyasetinden bıktı. İlçemize kaybolan yıllarını kazandırmak için çıktığımız yolda, mevcut başkanın tekrar aday olmak için partisini ikna çabalarına alet de olmayacağız. Sayın başkan önce kendi partisini ikna etsin. O zaman ona asıl cevabı Atakum halkı verecek. Cemil beyin hatalarını anlatmaya kalksak akşama kadar konuşuruz fakat bu milleti saf yerine koyup gözünün içine baka baka yalan söyleyen bir kişiyi bu kadar dikkate almaya gerek yok. Atakum halkı her şeyin farkında” dedi.

ETİKETLER: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.