Instagram’a Yeni Bir Özellik Mesenger Rooms!

Instagram’a Yeni Bir Özellik Mesenger Rooms!

Sosyal mecraların gün geçtikçe hayatımızda daha çok yer aldığı bugünlerde kullanıcıları sevindirecek yeni güncellemeler yapılmaya devam ediyor.

Instagram’a yeni bir özellik geliyor. Artık Mesenger Rooms özelliği Instagram’da da yer alacak. Mesenger Rooms nedir? Instagram’a yeni özellik ne zaman gelecek?

Özellikle korona virüs pandemisi nedeniyle “Evde Kal” çağrılarına kulak veren vatandaşlar Instagram’a iyice yönelmiş durumda. Instagram’ın daha çok kullanıldığı bugünlerde yeni bir özellik daha geliyor.

INSTAGRAM’A YENİ ÖZELLİK: MESENGER ROOMS
Edinilen bilgilere göre İnstagram ‘a messenger rooms özelliği getirildi. Getirilen yeni özellik, korona sürecinde kullanıcıların işini oldukça kolaylaştıracak gibi. İnstagram üzerinden ilk olarak sesli arama yapılabiliyordu. Bu özellik geliştirildi ve görüntülü aramaya geçildi. Görüntülü arama , İnstagram ‘da en fazla 8 kişinin katılımı ile gerçekleştiriliyordu. Yeni gelen son özellik ile artık İnstagram ‘da 50 kişiye kadar görüntülü arama yapılabilecek.

Kaynak: Kamu Bülteni

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber