İnşaat Mühendisleri Odası Samsun, Sinop, Amasya, Ordu ve Tokat Şubeleri de Büyük Anadolu Hastaneleri dedi

İnşaat Mühendisleri Odası Samsun, Sinop, Amasya, Ordu ve Tokat Şubeleri de Büyük Anadolu Hastaneleri dedi
19.11.2020
A+
A-

TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası Samsun Şubesi ile Büyük Anadolu Hastanesi ile kurumsal sağlık anlaşması imzaladı. Samsun Büyük Anadolu Hastanesi kamu, kurum ve Sivil Toplum Kuruluşlarıyla olan kurumsal sağlık anlaşmalarına aralıksız devam ediyor.
Bu anlamda İnşaat Mühendisleri Odası Samsun Şubesi Başkanı Cevat Öncü ve Büyük Anadolu Hastaneleri Genel Müdür Yardımcısı Fatih Esen düzenlenen kurumsal sözleşme imza töreninde bir araya geldi.

TEŞEKKÜR ETTİ
İmza töreninde konuşan Başkan Öncü, “Büyük Anadolu Hastaneleri ile yaptığımız anlaşmayla birlikte üyelerimiz ve birinci derece yakınları hastanenin sağlamış olduğu sağlık hizmetlerinden indirimli olarak yararlanabilecekler. Oda olarak bu imkanı bize sağlayan Büyük Anadolu Hastanesi yetkililerine teşekkür ediyoruz” dedi.

AİLE ORTAMINDA SAĞLIK HİZMETİ
Genel Müdür Yardımcısı Esen ise, “Sadece Türkiye’nin değil dünyanın dört bir yanından gelen misafirlerine sağlık hizmeti veren Büyük Anadolu Hastaneleri gelişen teknoloji ve sağlık alanındaki yatırımları yakından takip ederek her geçen gün kendini geliştirmekte ve yenilemektedir. Alanında uzman, akademik kadrosuyla her kesimden büyük takdir gören sağlık uygulamalarımız ile misafirlerimize aile ortamı sunmanın gayreti içindeyiz. Bu anlamda İnşaat Mühendisleri Odası Samsun, Sinop, Amasya, Ordu ve Tokat Şubelerinde sağlık hizmeti vermenin mutluluğunu içinde olacağız” diye konuştu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber