İlkadım’da Sokaklar Baştan Aşağı Yıkanıyor

İlkadım’da Sokaklar Baştan Aşağı Yıkanıyor
16.05.2020
A+
A-

Korona virüs tedbirleri kapsamında sokağa çıkma yasağı ilanı ile boşalan İlkadım sokaklarını İlkadım Belediyesi bütün imkanlarını kullanarak temizleme ve dezenfekte etme çalışmalarını için mücadele veriyor.

Göreve geldiği günden bu güne kadar ilçe halkına hizmeti kendine düstur edinen İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, Korona Virüs salgın hastalığına karşı tedbiri elden bırakmayarak Park Bahçeler Müdürlüğü, Temizlik İşleri Müdürlüğü ve Sağlık İşleri Müdürlüğü ekiplerine çalışmalarını arttırmaları için talimat verdi.

“Hizmetlerimize ara vermeden devam ediyoruz”

Yapılan çalışmalar hakkında konuşan İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, “ Sokağa çıkma yasağıyla İlkadım ilçemizde sessizlik hakim. Sokaklar ve caddeler bomboş. Çalışma arkadaşlarımız ilçe genelinde temizlik ve dezenfekte çalışmalarını sürdürüyor. Duyarlı davranarak evlerinde kalan halkımıza çok teşekkür ediyorum. Hafta içi de vatandaşlarımızın zorunlu olmadıkça dışarı çıkmamaları gerekiyor. Biz İlkadım Belediyesi olarak hizmetlerimize ara vermeden devam ediyoruz. Bu süreçte evlerinden çıkmayan vatandaşlarımız ihtiyaçları her ne olursa olsun ‘444 55 01’ ve ‘0505 178 55 01’ vefa destek hattında bizi arayabilir. Bizde imkânlarımız doğrultusunda vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını karşılıyoruz. İlçe halkımızın sağlığı bizim için her şeyden önemli.” dedi.

“Sahada çalışan ekipler takdir topluyor”

Başkan Demirtaş’ın talimatıyla Korona Virüs (COVİD-19) salgın hastalık riskini en aza indirmek amacıyla temizlik ekipleri ilçede köpüklü sularla sokak, cadde yıkama ve dezenfekte çalışmalarını gerçekleştirdi. Çalışma esnasında personellerin sosyal mesafelerini koruyarak çalışmaları da gözlerden kaçmadı. İlkadım Belediyesi ekipleri, çalışmaları balkonlarından takip eden vatandaşlardan takdir topladı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.