İlkadım’da muhtarlar çözüm odaklı hizmete ortak oluyor

İlkadım’da muhtarlar çözüm odaklı hizmete ortak oluyor
17.06.2019
A+
A-

Kamu hizmetlerinin etkinliğinin ve verimliliği konusunda  hızlı çözüm ve etkin odaklı hizmet sunan İlkadım Belediyesi Muhtarlık İşleri Müdürlüğü ilçe sınırlarında hizmet veren mahalle muhtarlarını tek tek ziyaret ederek sorunları çözüme kavuşturuyor.

Yerel yönetimlerde sorunların en kısa sürede ilgili birimlere iletilmesi amacıyla kurulan Muhtarlık İşleri Müdürlüğü, muhtarların taleplerini değerlendirip takip ederek, diğer kurumlarla iletişim kurmalarında yardımcı oluyor.Bu noktada da isteklerin daha etkin bir şekilde sonuçlandırılmasında önemli rol oynuyor. Bu kapsamda İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş’ın talimatları doğrultusunda organize olan İlkadım Belediyesi Muhtarlık İşleri Müdürlüğü muhtarları ziyaret ederek ziyareti hizmete dönüştürüyor.

BAHAR MUHTARLARIMIZ BİZİM İÇİN KIYMETLİ

İlçe muhtarlarımız  ve belediye arasında koordineyi sağlayan birimimiz,en kısa sürede çözüm odaklı hizmet sunduğunu söyleyen Muhtarlık İşleri Müdürü Şerif Bahar,” Halk arasına Muhtarlarımız mahalleliyi en iyi tanıyanlar ve onlarla iletişimi kuranlar olarak bilinmektedir.Mahalledeki köydeki kimin derdi varsa ilk önce paylaştığı kişidir muhtar. Onun için muhtarlarımız bizim için çok kıymetli. Onlarla bu dönem içerisinde muhtarlık bünyesinde bir araya gelerek karşılıklı problemlerimizi ivedi bir şekilde çözüme kavuşturacağız”dedi.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber